• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

Ny serie går tæt på dine investeringer i Danske Invest

Mød menneskene bag dine investeringer og kom helt tæt på håndværket i en række nye videoer og artikler, der går bag om fondene i Danske Invest.

Skal du vælge indeksfonde eller de aktivt forvaltede fonde? Er der overhovedet mennesker indblandet i det, man kalder for passiv forvaltning eller er det blot et avanceret regneark? Og hvordan kan man overhovedet udvælge 40-50 aktier ud af et univers på mange tusinde spændende investeringsmuligheder?

Hvis du følger med på diverse debatsider for investering eller læser erhvervsstoffet i aviserne, er du sikkert allerede stødt på lignende spørgsmål. Investeringsstoffet kan være komplekst og fyldt med holdninger. I en ny serie, tager vi dig med bag om investeringerne i Danske Invest, for at blive klogere på håndværket, specialisterne bag fondene og de valg, de træffer. I den første del af serien kommer du med ned i maskinrummet i vores indeksfonde.

LÆS OGSÅ: Kunsten i at ramme markedet i en indeksfond
 

Passiv investering kræver handling

Uanset om du investerer i aktie- eller obligationsfonde fra Danske Invest, bliver der hver dag foretaget en lang række beslutninger for at optimere mulighederne for attraktive afkast i fondene. Det gælder også for dine indeksfonde, hvor vi har et team af specialister til at udvikle og forvalte et bredt udbud af fonde

De såkaldte passive investeringsstrategier har oplevet stor medvind i det seneste år med mange entusiastiske ambassadører. Det skyldes ikke mindst de lavere omkostninger, effektiv risikospredning og et afkast, der ligger tæt op ad markedsafkastet.

LÆS OGSÅ: Få alle egenskaberne ved indeksinvesteringer – bæredygtigt
 

Fra danske obligationer til japanske aktier

Som en af Danmarks største investeringsforeninger har Danske Invest et bredt udvalg af fonde. Vi mener, at det er vigtigt at have et bredt udvalg af forskellige typer fonde. Samtidigt ved vi godt, at de mange muligheder kan gøre investeringsbeslutningerne sværere at træffe.
I de kommende måneder vil vi derfor også tage dig med bag om vores mange obligationsfonde, ligesom vi tager luppen frem og ser på ansvarlige investeringer. Og derudover vil du naturligvis få et dybere indblik i de aktivt forvaltede aktiefonde, som ofte løber med overskrifterne.
Denne artikel er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Vi henviser dig til at læse prospekterne, inden du træffer en endelig investeringsbeslutning. Prospektet og information om klagehåndtering er tilgængeligt på dansk og kan findes her

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.