• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Samarbejdspartnere

Aberdeen Asset Management Limited

Aberdeen Asset Management Limited har stor erfaring med at investere på Emerging Markets (nye markeder) – som blandt andet omfatter lande i Asien, Sydamerika og Østeuropa, hvor økonomierne og aktiemarkederne gennemgår en kraftig udvikling.

Investeringerne styres fra Singapore, Sao Paolo og London, men porteføljerådgiverne rejser over alt i Emerging Markets-landene. Aberdeen lægger stor vægt på valget af den enkelte aktie og dens langsigtede potentiale og investerer aldrig i en aktie uden først at have besøgt virksomheden.Allianz Global Investors

Allianz Global Investors U.S. LLC er et globalt kapitalforvaltningsselskab med næsten 40 års erfaring. Det er ejet af Allianz Asset Management AG, som den tyske forsikringsgigant Allianz, SE står bag. Selskabet har kontorer i USA, Europa, Asien og Australien.

Allianz rådgiver Danske Invest om bl.a. teknologi-aktier, og det aktieteam, der rådgiver Danske Invest, er placeret i San Francisco. Aktieteamet fokuserer på selskaber, der har vedvarende indtjeningsvækst, stærke balancer og en fornuftig prisfastsættelse. Yderligere fokuserer teamet på virksomheder, der i kraft af forskning og produktudvikling løbende kan levere nye produkter.
 Daiwa SB Investments

Daiwa SB Investments har i mere end 25 år rådgivet amerikanske, europæiske og asiatiske kunder om investeringer i japanske aktier. Den store erfaring betyder, at Daiwa har opbygget et effektivt lokalt netværk, som udgør et centralt element i Daiwas tilgang til investering i japanske aktier.

Daiwas investeringsstil er baseret på først at finde aktier, der ud fra selskabets nøgletal fremstår undervurderede. Efterfølgende vælges de enkelte investeringer på baggrund af indgående kvalitative analyser, besøg hos virksomhederne og møder med ledelserne.Danske Bank Asset Management

Danske Bank Asset Management er en international kapitalforvalter og en del af Danske Bank Wealth Management – en division i Danske Bank koncernen.

Danske Bank Asset Management er hovedrådgiver for Danske Invest. I sin rådgivning fokuserer Danske Bank Asset Management sine ressourcer på udvalgte kerneområder. Disse områder omfatter nordiske aktier, europæiske aktier, øst-europæiske aktier, globale aktier, nordiske obligationer, europæiske virksomhedsobligationer, globale indeksobligationer, obligationer i nye markeder samt indeksbaserede investeringer. Danske Bank Asset Management forvalter også hedge-fonde med både aktier og obligationer.Goldman Sachs Asset Management

Goldman Sachs Asset Management har hovedkontor i New York og kontorer spredt rundt i hele verden. De er overbeviste om, at global ekspertise, lokal indsigt og tætte relationer til samarbejdspartnere er forudsætningen for gode investeringer.

Teamet, der står bag investeringerne i nye markeder-obligationer, har arbejdet sammen siden 2000 og har siden 2010 arbejdet med en investeringsproces, der bl.a. består i at fordele risikoen, så der er en balanceret risikofordeling mellem renter (obligationer) og valuta.NN Investment Partners

NN Investment Partners er et hollandsk selskab, der er specialist i globale high yield virksomhedsobligationer. Porteføljemanagerne er placeret strategiske steder over det meste af verden, og teamet, der rådgiver Danske Invest, arbejder fra kontorer i New York, Europa og Asien.

NN Investment Partners baserer blandt andet sin investeringsproces på forventninger til de forskellige regioner og sektorer. Derudover fokuseres der nøje på udvælgelse og spredning af selskaber (udstedere).Schroders Investment Management Limited (London)

Schroders Investment Management (London) er et selskab under Schroders PLC.

Schroders er et verdensomspændende porteføljerådgiverselskab. Schroders har et af de største globale netværk af kontorer med over 350 porteføljerådgivere og analytikere, og de tilbyder en omfattende række af finansielle produkter og tjenester.

Schroders har siden 2006 arbejdet med at sammensætte en investeringsportefølje ud fra, hvordan klimaændringer forventes at påvirke investeringscasen positivt hos de forskellige selskaber.
 Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.

<