• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Generalforsamling i Danske Invest og Danske Invest Select afholdes online

Torsdag den 23. april 2020 afholder Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select fælles ordinær generalforsamling på en online forbindelse grundet coronakrisen.

Grundet den helt særlige situation omkring COVID-19 henstiller vi til, at ingen investorer møder fysisk op til generalforsamlingen og gør opmærksom på, at der ikke vil være drikkevarer eller andet traktement i forbindelse med generalforsamlingen. Generalforsamlingen bliver afholdt kl. 16.00 på foreningens kontor, Parallelvej 17, 2800 Kgs. Lyngby. 

Dagsorden og de fuldstændige forslag samt årsrapporter for 2019 med tilhørende revisions-påtegning er fremlagt til eftersyn på foreningens kontor og kan desuden findes her på danskeinvest.dk.

Danske Invest og Danske Invest Select: Dagsorden til generalforsamling 2020
Danske Invest: Fuldmagt til generalforsamling 2020
Danske Invest Select: Fuldmagt til generalforsamling 2020
Danske Invest og Danske Invest Select: Indsamling, behandling og opbevaring af personoplysninger ifm. generalforsamling 2020

Tilmelding og stemmeafgivning kan ske frem til torsdag den 16. april 2020, kl. 16.00 hos VP Investor Services på telefon 43 58 88 66 eller her

Særlige tiltag i forbindelse med COVID-19
For at efterleve myndighedernes krav og mindske smittespredningen af COVID-19 har Danske Invest indført en række forebyggende tiltag i forbindelse med årets generalforsamling.

Som anført ovenfor henstiller vi derfor til, at ingen investorer tilmelder sig eller møder fysisk op til generalforsamlingen.

Vi opfordrer alle investorer til at udøve deres investorrettigheder ved at give fuldmagt til bestyrelsen eller ved brug af instruktionsfuldmagt – fuldmagt kan afgives her. Som alternativ til fysisk fremmøde vil der være mulighed for at følge generalforsamlingen via livestreaming her på hjemmesiden. 

Hvis du har spørgsmål til specifikke dagsordenspunkter, kan du sende dem til os inden generalforsamlingen på generalforsamling@danskeinvest.com. Indsendte spørgsmål vil løbende blive besvaret via mail. Der vil herudover være mulighed for at stille spørgsmål til formandens beretning og direktørens tale via e-mail på generalforsamling@danskeinvest.com under selve generalforsamlingen. Investorer, som ønsker at gøre brug af denne mulighed, anmodes om at påføre fuldt navn og depotnummer i emnefeltet. Dirigenten vil håndtere indkomne spørgsmål. 

På grund af den særlige situation kan eventuelle indlæg fra investorer ikke blive præsenteret på generalforsamlingen. Investorer, der ønsker at fremføre indlæg, har mulighed for, forud for generalforsamlingen, at fremsende sådanne indlæg for Danske Invest på generalforsamling@danskeinvest.com. Dirigenten vil sammen med direktionen beslutte om det pågældende indlæg skal offentliggøres på hjemmesiden. 

Dagsordenens punkt 3 vedrører valg til bestyrelsen. Bestyrelsen i begge foreninger foreslår genvalg af de nuværende fem medlemmer. Eventuelle kandidater opfordres til at oplyse om deres kandidatur via generalforsamling@danskeinvest.com inden fristen for afgivelse af stemmer udløber den 16. april 2020, kl. 16.00.

Danske Invest vil løbende følge myndighedernes anbefalinger og offentliggøre eventuelle ændringer her på siden.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.