• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Nye Markeder får topkarakter hos Morningstar

En ny analyse fra det uafhængige analysebureau Morningstar sætter fokus på Danske Invests afdeling Nye Markeder. Og konklusionen er klar: Afdelingen er blandt de allerbedste i sin kategori.

Morningstar sætter i en ny video-analyse fokus på Danske Invest afdeling Nye Markeder. Og resultatet af analysen fra Morningstar er klar: Afdelingen har klaret sig særdeles godt og er ifølge Morningstar en stor aktiesucces.

Afdelingen investerer i aktier fra de såkaldte nye markeder og det er Devan Kaloo fra Aberdeen Asset Management, der er porteføljerådgiver. Afdelingen har fem stjerner – fuldt hus – hos Morningstar og har desuden vundet Morningstar Fund Award de seneste fire år. Prisen bliver givet til den afdeling, der har klaret sig bedste blandt konkurrenterne i sin kategori.

Morningstar understreger da også, at afdelingen har klaret sig særdeles godt de seneste år.

”Mens finanskrisen udspillede sig viste afdelingen solid styrke og skabte nogle af sine bedste relative afkast,” lyder det fra Morningstar. I Seks ud af de seneste otte år er afdelingen blandt den bedste fjerdedel i sin kategori, og afdelingen har slået sit benchmark i seks af de seneste otte år.

Danske Invest tilbyder også andre afdelinger, der investerer i Nye Markeder med Aberdeen Asset Management som porteføljerådgiver. Det drejer sig om afdeling Nye Markeder Akk., Engros Emerging Markets samt Global Emerging Markets. De to sidstnævnte sælges ud af Luxembourg og alle forfølger den samme investeringsstrategi som afdeling Nye Markeder.

Se analyse-videoen fra Morningstar her:

 

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.