• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

NY PODCAST: Har politikerne viljen og modet til den grønne omstilling?

I podcasten Grønne Pengetanker spørger vi Peter Mogensen, direktør i tænketanken Kraka, om politikerne og andre beslutningstagere overhovedet er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger for den grønne omstilling.

Mangler der helt grundlæggende politisk vilje til at træffe nogle af de svære beslutninger, der skal til, hvis vi skal levere på vores grønne målsætninger?

Det og meget andet spørger vi Peter Mogensen, direktør i Kraka, om i dette afsnit af Grønne Pengetanker. Tænketanken Kraka laver blandt andet analyser af de finansielle muligheder i den grønne omstilling, og Peter Mogensen fortæller om arbejdet med forskere, vismænd og økonomer.

I sin egenskab af tidligere særlig rådgiver for Poul Nyrup Rasmussen og nuværende politisk analytiker giver han ligeledes sin vurdering for mulighederne for et forestående klimavalg, politikernes grønne vilje og en status på, hvem der skal drive den grønne omstilling frem.
 

Podcasten udkommer hver anden uge.

Tilmeld dig, der hvor du normalt lytter til dine podcasts.

 

Apple Podcast
Spotify Podcast
Google Podcast


Denne Podcast er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med henblik på markedsføring af Danske Invest Management A/S’ fonde.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.