• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Generalforsamling i Danske Invest, Danske Invest Select og Danske Invest Index afholdes online

Mandag den 26. april 2021 afholder Investeringsforeningen Danske Invest, Investeringsforeningen Danske Invest Select og Investeringsforeningen Danske Invest Index fælles ordinær generalforsamling på en online forbindelse grundet COVID-19.

Grundet de fortsat særlige omstændigheder omkring COVID-19, henstiller vi til, at ingen investorer møder fysisk op til generalforsamlingen og gør opmærksom på, at der ikke vil være drikkevarer eller andet traktement i forbindelse med generalforsamlingen. Generalforsamlingen bliver afholdt kl. 16.00 på foreningens kontor, Parallelvej 17, 2800 Kgs. Lyngby.

Dagsorden og de fuldstændige forslag samt årsrapporter for 2020 med tilhørende revisions-påtegning er fremlagt til eftersyn på foreningens kontor og kan desuden findes her på danske-invest.dk.

Tilmelding og stemmeafgivning kan ske frem til mandag den 19. april 2021, kl. 16.00 hos VP Investor Services på telefon 43 58 88 66 eller her på InvestorPortalen.

Særlige tiltag i forbindelse med COVID-19

For at efterleve myndighedernes krav og mindske smittespredningen af COVID-19 har Danske Invest indført en række forebyggende tiltag i forbindelse med årets generalforsamling.

Som anført ovenfor henstiller vi derfor til, at ingen investorer møder fysisk op til generalforsamlingen.

Vi opfordrer alle investorer til at udøve deres investorrettigheder ved at give fuldmagt til bestyrelsen eller ved brug af instruktionsfuldmagt – fuldmagt kan afgives her. Alternativt kan fuldmagter printes, udfyldes og fremsendes til Danske Invest Management A/S, Parallelvej 17, 2800 Kgs. Lyngby, ATT: Peter Bernstorn eller på mail til generalforsamling@danskeinvest.com. Fuldmagter skal være modtaget senest mandag den 19. april 2021, kl. 16.00.

Som alternativ til fysisk fremmøde vil der være mulighed for at følge generalforsamlingen via livestreaming her på hjemmesiden.

Genvalg og spørgsmål under generalforsamlingen

Hvis du har spørgsmål til specifikke dagsordenspunkter, kan du sende dem til os inden generalforsamlingen på generalforsamling@danskeinvest.com. Indsendte spørgsmål vil løbende blive besvaret via mail. Der vil herudover være mulighed for at stille spørgsmål til formandens beretning og direktørens tale via e-mail på generalforsamling@danskeinvest.com under selve generalforsamlingen. Investorer, som ønsker at gøre brug af denne mulighed, anmodes om at påføre fuldt navn og depotnummer i emnefeltet. Dirigenten vil håndtere indkomne spørgsmål.

På grund af den særlige situation kan investorer ikke præsentere eventuelle mundtlige indlæg på generalforsamlingen. Investorer, der ønsker at fremføre indlæg, har mulighed for at fremsende sådanne indlæg til Danske Invest på generalforsamling@danskeinvest.com. Dirigenten vil sammen med direktionen beslutte, om det pågældende indlæg skal offentliggøres på hjemmesiden eller fremføres mundtligt af dirigenten på generalforsamlingen.

Dagsordenens punkt 3 vedrører valg til bestyrelsen. Bestyrelsen i foreningerne foreslår genvalg af de nuværende fem medlemmer. Eventuelle kandidater opfordres til at oplyse om deres kandidatur via generalforsamling@danskeinvest.com, inden fristen for afgivelse af stemmer udløber den 19. april 2021, kl. 16.00.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.