• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

Vi styrker holdopstillingen i Danske Invest-fondene

Nye dygtige kapitalforvaltere vil fremover forvalte investeringerne i nogle af Danske Invest-fondene.

I Danske Invest har vi løbende fokus på, at de bedste porteføljeforvaltere varetager investeringerne i vores fonde. Og for at gøre vores fremtidige setup endnu bredere og stærkere vil to af verdens største og dygtigste kapitalforvaltere – Goldman Sachs Asset Management og BlackRock – fremover forvalte investeringerne i en række Danske Invest-fonde inden for både aktier og obligationer.

Formålet er at sikre, at vi også fremadrettet har det stærkest mulige setup for Danske Invest-fondene til gavn for vores investorer.

”I Danske Invest har vi gennem mange år haft succes med at kombinere porteføljeforvaltere fra Danske Bank Asset Management med nøje udvalgte internationale porteføljeforvaltere, så investorerne i vores fonde får adgang til et bredt udvalg af førende forvaltere. Det er således en velkendt model, som vi bygger videre på her,” siger Robert Mikkelstrup, administrerende direktør for Danske Invest Management A/S.

Managerskiftet påvirker ikke fondenes løbende administrationsomkostninger, og som investor behøver du ikke at foretage dig noget.

”Vores investorer vil fortsat have adgang til præcis det samme brede produktudbud som hidtil. Med de nye forvaltere får investorerne blot adgang til endnu stærkere produkter, uden at vi hæver priserne. Yderligere er det vigtigt at pointere, at fondene selvfølgelig fortsat følger Danske Invests processer og politik for ansvarlige investeringer. Uanset hvem der forvalter vores fonde, spiller ansvarlighed altid en vigtig rolle, når du investerer med Danske Invest,” fortæller Robert Mikkelstrup.

I de kommende uger følger yderligere information her på danskeinvest.dk om, hvilke Danske Invest-fonde Goldman Sachs Asset Management og BlackRock vil overtage forvaltningen af. Goldman Sachs Asset Management og BlackRock forventes at overtage forvaltningen af de pågældende fonde i løbet af de kommende tre måneder.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.