• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Vi køber aktier i Mix-afdelingerne

Danske Invest har øget aktieandelen i vores Mix-afdelinger. Vores rådgiver Danske Capital forventer, at den billige olie og pengepolitikken vil give fortsatte aktiestigninger.

Danske Capital har øget aktieandelen i Danske Invests Mix-afdelinger. Andelen af aktier bliver øget med 3-7 procentpoint alt efter risikoprofil og tidshorisont. Pengene til at købe aktier for kommer fra salg af danske obligationer.

Ifølge Søren Blem-Brynov fra Danske Capital skyldes købet af aktier, at han og kollegerne i Danske Capital forventer, at den billige olie samt udmeldingerne fra Den Europæiske Centralbank, ECB, er positive signaler, der vil give næring til aktiemarkederne.

”Prisfaldet på olie er positivt for privatforbruget og virksomhedernes energiudgifter, og signalerne fra Den Europæiske Centralbank, ECB, om at ville gøre alt for at øge inflationen i eurozonen vil understøtte den positive udvikling på aktiemarkederne yderligere,” fortæller Søren Blem-Brynov. Han forventer, at ECB i første omgang vil begynde at købe virksomhedsobligationer for at øge likviditeten og svække euroen. Senere kan også køb af statsobligationer fra eurozonen blive en realitet, vurderer han.

Samtidig forventer Søren Blem-Brynov og hans kolleger, at væksten i den europæiske økonomi har nået bunden, og at vi fremover vil se tiltagende økonomisk vækst understøttet af en lavere eurokurs og prisfaldet på olien.

Ændringen betyder, at investorerne i Mix-afdelingerne nu ligger på et risikoniveua, der er højere end det gennemsnit, vi på lang sigt forventer at ligge på.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.