• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Vi køber aktier i Mix-afdelingerne

Danske Invest har øget aktieandelen i vores Mix-afdelinger. Vores rådgiver Danske Capital forventer, at global vækst overrasker positivt.

Danske Capital har øget aktieandelen i Danske Invests Mix-afdelinger. Andelen af aktier bliver øget med 2-4 procentpoint alt efter risikoprofil og tidshorisont. Pengene til at købe aktier for kommer fra et salg af danske obligationer.
 
Ifølge seniorporteføljerådgiver Søren Blem-Brynov fra Danske Capital skyldes købet af aktier, at han og kollegerne i Danske Capital forventer stigende global vækst – samt en vending i Kina, der vil overraske markederne.
 
”Væksten i Kina er nu aftaget i en sådan grad, at myndighederne næppe vil fortsætte med at stramme kreditgivningen. Derfor forventer vi en stabilisering af væksten i Kina, og det, vurderer vi, vil overraske markedet positivt i de kommende kvartaler. Derudover forventer vi positive overraskelser fra økonomiske nøgletal i både USA og Europa, der vil indikere tiltagende vækst,” fortæller Søren Blem-Brynov om ændringen.
 
Han forklarer derudover, at Danske Capital ikke forventer, at situationen på Krim vil få langsigtet betydning for europæiske eller amerikanske markeder. Og med de seneste samtaler mellem Rusland og USA er risikoen for en kortsigtet eskalering af konflikten mindsket.
 
Ændringen betyder, at investorerne i Mix-afdelingerne nu ligger på et risikoniveau, der er lidt højere end det gennemsnit, vi på lang sigt forventer at ligge på.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.