• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Stærk forvaltning banede vejen for pris til Danske Invest

Tirsdag den 5. marts 2019 blev Morningstars årlige priser uddelt blandt investeringsforeninger tilgængelige for private danske investorer. Danske Invest blev blandt andet hædret med prisen for "Bedst til europæiske aktier".


Tirsdag den 5. marts 2019 blev Danske Invest med fonden Danske Invest Europa Højt Udbytte tildelt den fornemme pris ”Bedst til europæiske aktier” af Morningstar ved deres 2019 awardshow, gældende for investeringsåret 2018. Det er en pris som Robert Mikkelstrup, direktør for Danske Invest, er rigtig stolt over:

”Jeg er glad for, at vi har vundet denne pris, særligt i et år som 2018, hvor vi generelt på tværs af sektoren har været påvirket af udsving på de finansielle markeder – det har været et udfordrende år at slå markedet, hvor vi har skulle kigge langt efter positive afkast, særligt på vores aktieafdelinger. Det ser dog anderledes ud for vores obligationsafdelinger, som faktisk har haft et godt år,” siger Robert.

Det er femte gang siden 2009, at Danske Invest Europa Højt Udbytte løber med prisen for ”Bedst til europæiske aktier”. Foruden den vandt Danske Invest også prisen for ”Bedst til danske aktier” med den passivt styrede Danske Invest Danmark Indeks Small Cap, og derudover var Danske Invest nomineret i kategorierne ”Bedst til aktier og obligationer” og ”Bedst til obligationer". Derudover har Danske Invest vundet kategorien "Bedst til aktier" 9 gange siden 2009.

”Vi er glade for at være nomineret i de overordnede kategorier, da det viser, at vi har nogle produkter vi kan være stolte af. Det er klart, at vi gerne havde set, at vi vandt i en af de kategorier i år. Og vi vil gøre, hvad vi kan, for at der kommer til at stå Danske Invest på priserne i de overordnede kategorier igen.”

Bæredygtige ambitioner for Danmarks største investeringsfællesskab

”Vores vigtigste opgave er, at vores kunder når deres økonomiske mål, og det arbejder vi for gennem langsigtede og bæredygtige investeringer. Vores grundlæggende investeringsfilosofi er, at vi gennem vores investeringsfællesskab over tid kan opnå gode afkast og samtidig begrænse kundernes risiko for tab ved at investere i mange forskellige selskaber og ved at integrere bæredygtighedskriterier i vores måde at investere på. Det mener vi, er en forudsætning for at skabe gode afkast på længere sigt,” siger Robert Mikkelstrup.

Aktivt ejerskab en vigtig del af Danske Invests fokus på bæredygtige investeringer. Det sker gennem dialog med selskaberne og afgivelse af stemmer på deres generalforsamlinger, som systematisk fremmer en bæredygtig udvikling.

”I 2018 har vi arbejdet meget med bæredygtige investeringer, og det vil vi bestemt også gøre i 2019 og fremadrettet. Jeg tror, at det er rigtig vigtigt for det langsigtede afkast og den langsigtede opsparing. Vi kan også se, at det er noget kunderne efterspørger mere og mere, og det ønsker vi at imødekomme,” siger Robert Mikkelstrup.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.