• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

Rekordmange fonde i Danske Invest får tildelt Europas ældste bæredygtighedsmærke

En stor del af Danske Invests fonde er netop blevet tildelt bæredygtighedsmærket LuxFLAG ESG. Dermed bliver Danske Invest den fondsforvalter i Europa med flest fonde, der et tildelt LuxFLAG mærket.

82 fonde og underfonde er blevet tildelt det europæiske bæredygtighedsmærke LuxFLAG ESG på tværs af Danske Invest’s fonde i Danmark, Luxembourg og Finland. Den store bredde af fonde, der får tildelt LuxFLAG ESG mærkningen, fortæller, at arbejdet med bæredygtighed er en fasttømret og betydningsfuld del af arbejdet med fondene i Danske Invest.

”Igennem en årrække har vi udviklet en stærk proces for at integrere bæredygtighed i vores investeringsprocesser i Danske Invests fonde. At være den fondsforvalter i Europa, der har flest LuxFLAG ESG-mærkede fonde understreger, hvor langt vi er kommet i arbejdet med bæredygtige investeringer,” siger Robert Mikkelstrup, administrerende direktør i Danske Invest.
 

Lever op til omfattende bæredygtighedskrav

LuxFLAG ESG-mærket er den ældste bæredygtighedscertificering i Europa og er kendt for at have omfattende krav til bæredygtighed. Der er over 65 nordiske, europæiske og globale kapitalforvaltere, der har mærkningen.

Tildelingen af LuxFLAG ESG viser, at Danske Invest’s fonde lever op til de omfattende kriterier. De inkluderer, at bæredygtigheden skal være en integreret del i hele investeringsprocessen, at der er selskabsdialoger og stemmes på generalforsamlingerne om bæredygtige emner samt at der anvendes investeringsrestriktioner.

Læs mere om LuxFLAG ESG label her. (På engelsk)

Se den fulde liste over LuxFLAG ESG-certificerede fonde her.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.