• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

PODCAST: Hvorfor er diversitet vigtigt?

Podcasten Grønne Pengetanker taler om diversitet og hvilken betydning mangfoldighed kan have for både veletablerede virksomheder og for startups.

”Fem kvinder omkring et bord er lige så skidt som fem mænd rundt om et bord.” Sådan siger Stine Jersie Olsen, der er Head of Investor Activities i Danske Bank til Jacob Falkencrone i Podcasten Grønne Pengetanker. 

Hun bliver bakket op af Mads Steinmüller fra Responsible Investments i Danske Bank Asset Management. Når Mads og hans kolleger analyserer virksomheder, ser de for eksempel på sammensætningen i bestyrelsen. Har de den rigtige alder, er begge køn repræsenteret, hvad er deres erfaring og hvad gør generelt virksomheden for at være mere inkluderende?

Hør, hvorfor de gør det og hør også, hvilke krav Stine Jersie Olsen stiller til startups, når de skal møde Private Banking-kunder.

Følg serien Grønne Pengetanker, hvor du normalt lytter til dine podcasts.
 

Apple Podcast
Spotify Podcast

Google Podcast
 

Denne Podcast er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med henblik på markedsføring af Danske Invest Management A/S’ fonde.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.