• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Ny rapport: Få et indblik i vores arbejde med bæredygtige investeringer

I den netop udgivne rapport ’Our Sustainable Investement Journey’ kan du læse om, hvordan vores porteføljerådgivere omsætter Danske Invests strategi for bæredygtige investeringer i arbejdet med investeringer.

En stærkere ESG-integration, øget indsats med aktivt ejerskab, ny metode til at forbedre ESG-data og ny bæredygtighedsmærkning af investeringsfonde er blot nogle af højdepunkterne i arbejdet med bæredygtige investeringer i Danske Invests fonde henover det seneste år.

I den nye årsrapport ’Our Sustainable Investment Journey’ fortæller vores porteføljerådgivere om deres resultater og giver eksempler på, hvordan de i praksis arbejder med forretningskritiske bæredygtighedsaspekter inden for forskellige brancher.

Førstehåndsberetninger fra bæredygtighedens frontlinje
“Hvordan arbejder du med bæredygtighedsaspekter, når du investerer på vegne af investorerne i Danske Invest?”

Ved at besvare dette spørgsmål giver porteføljerådgiverne deres perspektiver på eksempelvis ledelsesforhold på det russiske marked, hvordan oliebranchen kan påvirkes til at være en medspiller i den grønne omstilling, bæredygtighed i ejendomsbranchens værdikæde, vigtigheden af CO2-data, eller hvordan man kan investere i omstillingen til en mere bæredygtighed fremtid.

Klik her og læs rapporten

Dette indhold er alene udarbejdet til orientering og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast og prognoser om fremtidig udvikling ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt. Rådfør dig altid med professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.