• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

NY PODCAST: Hvordan knækker vi koden til fremtidens sundhed?

Udviklingen af ny medicin og smartere sygehuse og sundhedsløsninger kan blive et interessant vækstområde i de kommende årtier. Vi sætter fokus på mulighederne for investorer i podcasten Grønne Pengetanker.

Sundhed er en central nøgle til trivsel og livskvalitet, og med aldrende befolkninger forventes udgifter til sundhed at lægge beslag på en stadig større andel af global økonomi. Det øger behovet for udviklingen af bedre medicin og smartere og mere omkostningseffektive sygehuse og sundhedsløsninger, hvilket kan blive et interessant vækstområde i de kommende årtier.

Tech, robotter, kunstig intelligens og smarte løsninger er nogle af oplagte muligheder, når der skal investeres i fremtidens sundhed. Det er forbundet med en masse science fiction og etiske dilemmaer, som investorer, EU og producenterne meget snart skal tage stilling til.

LÆS OGSÅ: Podcast går i luften i nyt grønt format

Hør mere i Grønne Pengetanker
I det nye afsnit af vores podcast Grønne Pengetanker med chefanalytiker Jacob Hvidberg Falkencrone og ESG-specialist Mads Steinmüller kan du høre mere om fremtidens sundhed og hvordan vi knækker koden. Investeringsstrateg Lars Skovgaard er på besøg og giver sin analyse af, hvilke udfordringer og muligheder vi står overfor.

FIND DEN NYE PODCAST Grønne Pengetanker, der hvor du normalt lytter til podcast, eller klik på et af linkene herunder:

Direkte link (Spreaker)
Apple
Spotify
GoogleDenne Podcast er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Danske Invest Management A/S kan beslutte at opsige aftalerne, som er indgået med henblik på markedsføring af Danske Invest Management A/S’ fonde.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.