• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Ny investeringsmulighed: Global Højt Udbytte

Nu kan du investere i vores nye afdeling Danske Invest Global Højt Udbytte. Afdelingen er en global pendant til Danske Invest Europa Højt Udbytte, som gennem en årrække har leveret solide resultater.

”Investeringsuniverset er større, men ellers ligner den nye Danske Invest Global Højt Udbytte et langt stykke hen ad vejen den eksisterende Danske Invest Europa Højt Udbytte”.

Sådan forklarer porteføljerådgiver Peter Nielsen i meget korte træk strategien for Danske Invests nye investeringsmulighed Global Højt Udbytte. Vi lancerer afdelingen, fordi mange kunder har efterspurgt en mulighed for at investere i en global afdeling med fokus på selskaber, der udbetaler højt udbytte.

Peter Nielsen, som også står i spidsen for den europæiske pendant, forklarer, at Global Højt Udbytte bygger videre på de kompetencer, som han sammen med sit team har opbygget gennem en årrække inden for europæiske udbytteaktier. Han ser derfor lanceringen af den nye investeringsmulighed som et naturligt skridt i retning af, at både markeder og selskaber bliver mere og mere globaliserede.

Gengangere fra Europa Højt Udbytte
Global Højt Udbytte vil bestå af ca. 40 selskaber, hvoraf omtrent halvdelen vil være gengangere fra Danske Invest Europa Højt Udbytte.

”På den måde udnytter vi vores viden om de europæiske selskaber, samtidig med at vi breder vores investeringsproces ud til også at omfatte resten af verden”, siger Peter Nielsen.

Europæiske selskaber udbetaler generelt lidt højere udbytter end selskaber fra resten af verden, og derfor forventes det, at udbytte-niveauet for Global Højt Udbytte vil være lidt lavere end for Europa Højt Udbytte. Risikoen forventes også at være lidt lavere for Global Højt Udbytte end for den europæiske pendant på grund af den større geografiske spredning. På risikoindikatoren, som angiver risikoen på en skala fra 1 til 7, vil Global Højt Udbytte lande på et fem-tal, men Europa Højt Udbytte ligger på seks. Benchmark for den nye afdeling er MSCI World High Dividend Yield.

Peter Nielsen bakkes op af sin mangeårige makker i teamet – Asger Lund Nielsen samt af Kasper From Larsen, som for nylig er ankommet til teamet for at styrke det globale fokus.

Læs mere om Global Højt Udbytte
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.