• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Ny afdeling med europæiske virksomhedsobligationer

De seneste år har europæiske virksomhedsobligationer med lav kreditvurdering givet et rigtig godt afkast. Nu lancerer Danske Invest en afdeling for privatinvestorer med frie midler.

For to år siden lancerede Danske Invest en afdeling med europæiske high yield-obligationer målrettet pensionsmidler. Virksomhedsobligationer har de seneste år været en god investering, og siden lanceringen har afdelingen, Euro High Yield-Obligationer – Akk., klasse DKK, givet et afkast på 36 pct.

Kunder med frie midler har også efterspurgt muligheden for at investere i europæiske high yield-obligationer, og derfor lancerer Danske Invest nu en udbyttebetalende version af afdelingen. Andreas Dankel fra Danske Capital står også i spidsen for den nye afdeling.

”Andreas Dankel og hans team i Danske Capital har  været dygtige til at rådgive os om  europæiske high yield-obligationer, og derfor kommer de også til at stå i spidsen for den nye afdeling. De har formået at levere et bedre afkast end markedet, og vi forventer, at de fortsat vil levere gode resultater,” siger Robert Mikkelstrup, investeringschef i Danske Invest.

Den nye afdeling, Danske Invest Euro High Yield-Obligationer, kan købes fra torsdag d. 26. september 2013.

Hvad er high yield-obligationer?
Obligationsudstedernes kreditværdighed inddeles i to hovedgrupper: High Yield og Investment Grade. High Yield-obligationer har den dårligste kreditvurdering (se definition her i ordlisten) af de internationale kreditvurderingsinstitutter. En High Yield-obligation er en obligation, der har fået tildelt ratingen Ba1 eller lavere hos Moody's og BB+ eller lavere hos Standard & Poors.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.