• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Nu kan du investere i en bæredygtig fremtid

Den nye aktiefond Danske Invest Global Sustainable Future investerer i selskaber, som fører an i den globale omstilling til øget bæredygtighed – et tema med stort vækstpotentiale og interessante investeringsmuligheder.

Bæredygtig omstilling er en global trend med et stort økonomisk vækstpotentiale i de kommende årtier og et attraktivt afkastpotentiale, hvis man formår at investere i de rette aktier. Det er målet for den nye globale aktiefond Danske Invest Global Sustainable Future.
 
Fonden har fokus på de selskaber, der er bedst positioneret til at adressere de globale udfordringer inden for bæredygtighed – som fx klimaforandringer, overforbrug af klodens ressourcer og vandmangel.
 
”Bæredygtighed er et fokusområde for Danske Invest, og vi har derfor set frem til at lancere Global Sustainable Future. Den nye fond er et vigtigt skridt i vores arbejde med at udvikle relevante og efterspurgte investeringsprodukter, der har et stærkt fokus på bæredygtighed, og med Global Sustainable Future får vi en unik position på markedet inden for bæredygtige aktier,” siger Robert Mikkelstrup, adm. direktør i Danske Invest.
Den nye aktiefond Global Sustainable Future erstatter de to aktiefonde Global StockPicking og Global Plus. Det betyder, at kunderne i de to fonde nu er investorer i Global Sustainable Future-fonden.
 

Fondens tre hovedtemaer

Danske Invest Global Sustainable Future investerer løbende i 30-40 selskaber, der understøtter en positiv udvikling inden for et eller flere af følgende tre hovedtemaer:
 
KLIMASTABILITET med fokus på blandt andet at investere i de selskaber, som leder den grønne omstilling og leverer løsninger til at nå målet om CO2-neutralitet i 2050.
 
NATURKAPITAL med fokus på blandt andet at adressere den globale vandkrise og det globale overforbrug af ressourcer.
 
SOCIAL KAPITAL med fokus på at skabe sundere og bedre liv via omstillingen til blandt andet en inkluderende økonomi, hvor alle får del i den økonomiske vækst, samt et mere bæredygtigt sundhedsvæsen.
 
Fondens målsætning er at levere et årligt merafkast i forhold til det globale aktieindeks MSCI World, men modsat risikerer du også at få et lavere afkast end aktiemarkedet generelt. Det afhænger af porteføljerådgivernes evner til at udvælge de rigtige aktier. En investering i Danske Invest Global Sustainable Future kan fx udgøre en andel af de globale aktier i en portefølje af investeringer.

Læs mere om fondens investeringer og risici her.

Dette indhold er alene udarbejdet til orientering og udgør ikke investeringsrådgivning. Det er ikke et tilbud eller opfordring til at gøre tilbud om at købe eller sælge et finansielt instrument. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast og prognoser om fremtidig udvikling ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt. Rådfør dig altid med professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.