• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Morningstar: Danske Invest nr. 1 i Danmark

Ifølge Morningstar har Danske Invest i november overhalet Maj Invest som den bedst ratede investeringsforening i Danmark.

Med et rating-snit på 3,8 stjerner i november placerer Danske Invest sig på førstepladsen på Morningstars rangliste, når det gælder rating af danske investeringsforeninger. Præstationen er bemærkelsesværdig set i lyset af, at Danske Invest har hele 69 fonde med i ratingen, hvor de to nærmeste konkurrenter blot har henholdsvis fem og syv fonde.

Ifølge Niels-Ulrik Mousten, direktør i Danske Capital, afspejler den nye førsteplads Danske Invests klare strategi og stærke kompetencer på investeringsområdet.

”Vi fokuserer på udvalgte investeringsområder, hvor vi realistisk set har forudsætningerne for at være blandt de bedste i verden. På de øvrige området anvender vi partnere, der er blandt de bedste i verden på hvert deres område. Denne kombination viser sin værdi ved at levere solide afkast, og det er den nye førsteplads et udtryk for: At strategien virker – til gavn for kunderne,” siger Niels-Ulrik Mousten.

Bred produktpalette af høj kvalitet
Hele 69 af Danske Invests fonde er ratet i Morningstars Rating-Analyse. Af de 69 fonde har 16 af dem fem stjerner, 31 har fire, 17 har tre, mens fem fonde har én eller to stjerner.

“Danske Invest tilbyder kunderne en meget bred palette af produkter, som samlet set leverer et yderst tilfredsstillende afkast. Og selvom vi indimellem bliver udfordret på enkelte produkter, så viser den samlede placeringen som nummer et, at vi er et skridt foran konkurrenterne,” siger Niels-Ulrik Mousten. Direktøren påpeger samtidig, at førstepladsen også er et bevis for den positive udvikling, som det europæiske aktieområde har gennemgået i de senere måneder.

”I 2014 har nogle af vores europæiske aktiefonde været udfordret , mens andre har gjort det godt.  Vi følger den plan, vi har lagt for at få alle europæiske aktieprodukter tilbage i førergruppen, og planen fungerer. Således har alle fire europæiske aktieprodukter (Højt Udbytte, EuropaEuropa Fokus og Small Cap, red.) performet stærkt i fjerde kvartal i år,” påpeger Niels-Ulrik Mousten.

Ud over den nye placeringen som nummer ét på Morningstars månedlige foreningsratingliste, er Danske Invest også er de seneste seks år blevet kåret af Morningstar som bedste aktiehus i Danmark.  De seneste to år har Danske Invest desuden været nomineret til prisen som bedst til obligationer i Danmark.

Læs her, hvordan Morningstar rater fonde.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.