• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

DelClose

Handlen i Danske Invests investeringsforeninger i Danmark lukkes i dagene omkring påske

I forbindelse med skift af depotbank vil alle Danske Invests investeringsforeninger i Danmark være lukket for handel omkring påsken 2022. I perioden stilles der indikative priser.

Når Danske Invest i Danmark skifter depotbank fra Danske Bank til J.P. Morgan, vil det af praktiske årsager være nødvendigt at lukke for handlen i investeringsforeningerne Danske Invest, Danske Invest Select og Danske Invest Index omkring påsken 2022. Det vil sige, at der er lukket for handel af alle fonde i de tre investeringsforeninger fra den 8. april kl. 17.00 til den 20. april kl. 06.00. Når en fond lukkes for handel, betyder det i praksis, at ingen kan købe eller sælge investeringsbeviser i den berørte fond.

Lukkedagene bliver taget i brug for at beskytte dig som investor. I forbindelse med skiftet af depotbank, vil det i en periode ikke være muligt for forvalterne at handle fondenes investeringer og kontanter, før de er overført til ny depotbank. Lukningen af handlen sker således for at sikre, at du som investor, ikke handler til misvisende kurser. Det forventes, at skiftet af depotbank kan gennemføres i perioden fra den 8. april kl. 17.00 til den 20. april kl. 06.00. Hvis andet er tilfældet, vil det blive kommunikeret på Danske Invests hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Danske Invest skifter depotbank i Danmark
 

Hvad betyder skiftet af depotbank for mig som investor?

Som investor i Danske Invest vil du ikke blive påvirket af skiftet af depotbank ud over, at du ikke vil kunne handle på de fire nævnte lukkedage. Ændringen gennemføres inden for investeringsforeningernes samlede omkostningsniveau og vil ikke medføre nogle prisstigninger for dig. Ligesom du ikke behøver at foretage dig noget i forbindelse med skiftet til J. P. Morgan.
 

Information om indikative priser under suspensionen af investeringsforeningerne i Danmark

Investeringsforeningerne Danske Invest, Danske Invest Select og Danske Invest Index er lukket for handel i forbindelse med skiftet af depotbank fra Danske Bank til J.P. Morgan fra den 8. april kl. 17.00 til den 20. april kl. 06.00. 

Første handelsdag efter suspensionen forventes således at være onsdag den 20. april 2022.

Under suspensionen vil der dagligt blive stillet indikative priser i alle investeringsforeningerne. Det sker af hensyn til en række investeringsprodukter i bl.a. Danske Bank, der har brug for daglig prissætning fra de suspenderede fonde. De indikative priser bruges således udelukkende som information og har ikke betydning for, hvorvidt der kan handles i de suspenderede investeringsforeninger. 

Klik her, for at se listen over indikative priser (NAV)

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.