• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Fire fonde ophører om selvstændige fonde

De fire aktiefonde bliver fusioneret ind i andre eksisterende fonde, så investorernes penge fortsat vil være investerede i aktier.

I Danske Invest bestræber vi os løbende på at gøre det mere enkelt og attraktivt at investere i vores fonde. Derfor fusionerer vi nu fire af vores fonde ind i andre Danske Invest-fonde, fordi vi har vurderet, at det ikke længere giver tilstrækkelig værdi for investorerne at opretholde dem som selvstændige fonde. Årsagen er, at de pågældende fonde har en relativt begrænset formue under forvaltning.

Det er følgende fire fonde, der nu ophører som selvstændige fonde:

Danske Invest Nordic
Vi fusionerer Danske Invest Nordic ind i fonden Danske Invest Europe. Fusionen betyder, at investorernes investering i nordiske aktier i Danske Invest Nordic fremover vil være en bredere investering i europæiske aktier i Danske Invest Europe, som har lavere løbende administrationsomkostninger (1,77 pct. mod 1,80 pct. i Danske Invest Nordic).

Danske Invest Europe Focus
Vi fusionerer Danske Invest Europe Focus ind i fonden Danske Invest Europe. Fusionen betyder, at investorernes investering i europæiske aktier fremover vil være i fonden Danske Invest Europe. Omkostningerne er de samme, og det samme gælder for investeringsstrategien.

Danske Invest Trans-Balkan
Vi fusionerer Danske Invest Trans-Balkan ind i fonden Danske Invest Eastern Europe ex. Russia. Fusionen betyder, at investorernes investering i aktier fra Balkan fremover vil være en bredere investering i østeuropæiske aktier i Danske Invest Eastern Europe ex. Russia, som har markant lavere løbende administrationsomkostninger (1,95 pct. mod 3,30 pct. i Danske Invest Trans-Balkan).

Danske Invest Sweden
Vi fusionerer Danske Invest Sweden ind i fonden Danske Invest Sverige. Fusionen betyder, at din investering i svenske aktier fremover vil være i Danske Invest Sverige Fund, som i øvrigt har lavere løbende administrationsomkostninger (1,67 pct. mod 1,77 pct. i Danske Invest Sweden).

Fusionerne gælder fra den 21. september 2018. Du kan få mere at vide i shareholder notice (på engelsk)
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.