• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Et godt tidspunkt at investere i teknologi

Stærk vækst i USA gør det interessant at investere i amerikanske teknologiselskaber.

Amerikansk økonomi er i en ekspansionsfase, og det gør teknologiaktier attraktive at investere i netop nu. I denne fase har teknologiaktierne nemlig historisk klaret sig rigtig godt.

”Væksten i USA tegner i øjeblikket endnu stærkere end de 3,5 procent, vi havde forventet, og i en ekspansionsfase af økonomien stiger anlægsinvesteringer normalt hos virksomheder,  institutioner og hos private. Tidligere har det betydet store ordrer til teknologileverandører,” siger Søren Heilbo, investeringschef i Danske Invest.

Flere forhold understøtter Danske Invests positive syn på teknologiaktier – herunder mindre usikkerhed, lettere adgang til kreditter og stærk efterspørgsel hos både forbrugere og virksomheder i USA. Ikke mindst den stærke efterspørgsel er vigtig i forhold til teknologiselskaber.

Satser på gode gamle selskaber
”Vi har generelt opvægtet vores investeringer i teknologiselskaber, og vi har ikke mindst fokus på gode gamle selskaber som Microsoft og Cisco Systems, som efter vores vurdering vil få andel i virksomhedernes nye investeringer i  fx software, datacentre og netværk. Når vi udvælger de enkelte teknologiselskaber, ser vi samtidig efter selskabernes kassebeholdning og sikrer os, at selskaberne genererer et fint cashflow," forklarer investeringschef Søren Heilbo 

I afdelingen Danske Invest Teknologi, der har fået tildelt de maksimale 5 stjerner af Morningstar, fylder Apple og Microsoft mest i beholdningen med en vægt på knap 10 procent hver.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.