• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Danske Invest markerer fonde som følge af det lave renteniveau

Som konsekvens af det lave renteniveau, tager Danske Invest initiativ til at markere en gruppe fonde, hvor investorerne skal være særlig opmærksom på afkastmulighederne.

Det historisk lave renteniveau i Europa har vendt op og ned på obligationsmarkederne i de seneste år. Det betyder bl.a., at investorer, der er på udkig efter investeringer med lav risiko, bør være ekstra opmærksomme på, hvor afkastet skal komme fra. Som konsekvens af udviklingen, indfører Danske Invest markører på de fonde, der bliver særlig påvirket af de lave renter.
 
”Vi har valgt at markere en række af vores investeringsfonde, hvor vores investorer skal være opmærksomme på afkastmulighederne grundet det nuværende lave renteniveau. Det gælder først og fremmest en del af vores obligationsfonde med lav risiko. Således lægger vi os tæt op af vores hoveddistributør, Danske Bank, der har indført en lignende information på en række investeringsfonde, når du handler i netbanken,” siger Kim Thelle Pilgaard, der er investeringsspecialist i Danske Invest.
 
Tal med en rådgiver om mulighederne

De fremtidige afkast i obligationsmarkederne afhænger af, hvordan renten udvikler sig fremover. Selv om afkastmulighederne i de markerede fonde er påvirket af det lave rentemiljø, kan det stadig være relevant for den enkelte investor i en bredt sammensat opsparing.
 
”Hvorvidt du skal inddrage de markerede fonde i din opsparing, afhænger af en lang række ting. Det afhænger blandt andet af dine øvrige investeringer. Dine forventninger til renteudviklingen og din risikovillighed samt tidshorisont spiller også en vigtig rolle. Som for andre Danske Invest fonde anbefaler vi derfor altid, at investeringer sker i samarbejde med en rådgiver”, slutter Kim Thelle Pilgaard.
 
Markeringen fremgår i fondsoversigterne, samt på websiderne for de enkelte fonde, der er berørt.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage eller afmelde.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.