• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Del

Danske Invest fokuserer udbuddet af fonde

Fusioneringen og afviklingen af en række udvalgte fonde i Danske Invest er nu gennemført, hvilket betyder et enklere udbud af fonde og et fortsat konkurrencedygtigt omkostningsniveau i foreningen.

Ved Danske Invests ordinære generalforsamling i foråret 2019 blev det vedtaget at fusionere 11 fonde ind i andre eksisterende Danske Invest fonde. Samtidigt blev det besluttet at afvikle seks fonde. Alle planlagte fusioner og afviklinger er nu gennemført.

Forandringerne sker som et led i den løbende udvikling af udbuddet af fonde i Danske Invest, der har til formål at skabe et udvalg af fonde, der passer til investorernes interesser og ønsker.

”I en investeringsforening med vores størrelse er det vigtigt, at vi hele tiden tilpasser os til den tid vi lever i og vores investorers behov. Samtidigt har vi et vigtigt ansvar i at holde omkostningerne nede til gavn for investorerne. Det betyder, at vi løbende udvikler udbuddet af fonde”, siger Robert Mikkelstrup, der er administrerende direktør i Danske Invest.

De berørte fonde er udvalgt, enten fordi de i deres investeringer lapper for meget ind over andre fonde i Danske Invest, eller fordi der ikke er tilstrækkelig stor efterspørgsel fra investorernes side. Som investor i en af de 11 fusionerede afdelinger vil du i stedet modtage investeringsandele af en tilsvarende værdi i den fortsættende afdeling. Det vil ikke have betydning for din personlige beskatning i forbindelse med fusionerne.
 
Investeringsmuligheder til alle igennem hele livet
Som en af Nordens største investeringsforeninger har Danske Invest et bredt udvalg af fonde, der spænder fra små specialiserede aktiefonde til de helt store brede fonde med statsobligationer. En vigtig del af arbejdet i foreningen er derfor at udvælge kompetente porteføljerådgivere, der er eksperter inden for netop deres investeringsområde.

”Vi har et mål om at skabe et bredt og varieret fondsudbud, så vi kan tilbyde investeringsmuligheder til alle typer kunder, uanset hvor de er i livet. Det spænder fra den ene ende af skalaen, hvor fokus er på at bevare værdien af dine penge til den anden ende af skalaen, hvor fokus er på at få din formue til at vokse”, siger Robert Mikkelstrup, der er administrerende direktør i Danske Invest.

Hovedparten af fondene er forvaltet af porteføljeteams siddende i Danske Bank Asset Management. Derudover har Danske Invest indgået aftale med flere udenlandske porteføljerådgivere, hvor det giver bedst mening, at forvaltningen sidder tæt på markedsudviklingen i deres geografiske område. Det betyder, at uanset om du investerer i europæiske obligationer eller kinesiske aktier, kan Danske Invest tilbyde dig porteføljerådgivere, der er blandt de bedste på deres felt.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.