Hvad har gastronomi og investeringsfonde til fælles?

Konstruktionen af en investeringsfond har mange lighedstræk med sammensætningen af en god ret. Porteføljeforvalter Kasper Brix-Andersen fortæller os, hvordan han udvælger ingredienserne og sikrer den rette balance i fonden.

Læs artiklen

Find fonden, der falder i din smag

Uanset om du ønsker at investere i globale aktier, udenlandske obligationer, noget geografisk fokuseret eller en fond, som har fokus på bæredygtighed, så har vi fonde til enhver smag.
 

Nemmere at investere i Danske Invests fonde med Danske Månedsinvestering

Hvis du er kunde i Danske Bank, kan du nu automatisk investere helt ned til 350 kr. hver måned i mere end 40 Danske Invest-fonde med aktier, obligationer eller en god blanding. 

Find rundt i junglen af bæredygtige obligationer

Grønne, sociale eller bæredygtigheds-relaterede obligationer. Der findes mange navne og muligheder, når du vil investere i obligationer, der er mærkede som bæredygtige. Danske Invest giver et overblik med hjælp fra to af deres porteføljeforvaltere.

Virksomhedsobligationer – obligationernes sprælske familiemedlem

10.11.2023 Det nuværende renteniveau har gjort, at obligationer er blevet mere relevante for investorerne. Virksomhedsobligationer kan være et supplement til både statsobligationer og aktier og via Danske Invest Euro Investment Grade investerer du i obligationer udstedt af store europæiske selskaber. Vi har bedt fondens porteføljeforvaltere fortælle os lidt om obligationerne i fonden.

Læs mere

Fond i fokus: Obligationer fra emerging markets

08.11.2023 Kunstig intelligens har løftet Danske Invest Nye Markeder Obligationer op blandt verdens bedste. Fondens nye chefporteføljeforvalter, Søren Mørch, tager os med på en rejse blandt de mere eksotiske obligationer.

Læs mereAnsvarlighed i dine fonde

Læs mere


Dagens kurser

Læs mere


Lav en porteføljeanalyse

Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere


Central information og faktaark

Læs mere
Nyhed

Bliv klogere på
investering

Læs mere