Find rundt i junglen af bæredygtige obligationer

29.09.2023 Grønne, sociale eller bæredygtighedsrelaterede obligationer. Der findes mange navne og muligheder, når du vil investere i obligationer, der er mærkede som bæredygtige. Danske Invest giver et overblik med hjælp fra to af deres porteføljeforvaltere.

Læs mere

Kan du genkende dig selv og dit forhold til bæredygtighed?

Sønderjyde eller fra hovedstaden? Ung eller gammel? Mand eller kvinde? Ny undersøgelse fra Danske Invest giver et fingerpeg om, hvilke investorer der prioriterer bæredygtighed højest.

Sådan var dine investeringer med til at påvirke selskaber i første halvår

Plastikforbrug, bankers klimaplaner og fossile brændstoffer var nogle af de temaer, som vi brugte tid på at diskutere eller stemme om i årets første halve år. En ny Aktiv Ejerskabsrapport er netop udkommet.

Sådan var dine investeringer med til at påvirke selskaber i første halvår

15.09.2023 Plastikforbrug, bankers klimaplaner og fossile brændstoffer var nogle af de temaer, som vi brugte tid på at diskutere eller stemme om i årets første halve år. En ny Aktiv Ejerskabsrapport er netop udkommet.

Læs mere

Nu kan du se halvårsudbytterne fra Danske Invest

06.07.2023 Se halvårsudbytterne for 2023 for obligationsafdelingerne i Investeringsforeningerne Danske Invest og Danske Invest Select. Du får også en kort forklaring på, hvad udbytter egentlig er, og hvorfor du bør overveje en automatisk investeringsaftale.

Læs mereAnsvarlighed i dine fonde

Læs mere


Dagens kurser

Læs mere


Lav en porteføljeanalyse

Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere


Central information og faktaark

Læs mere
Nyhed

Bliv klogere på
investering

Læs mere