Rentehedgefond kåret som Europas bedste

Rentehedgefonden Danske Invest PCC Ltd Hedge Fixed Income Relative Value Fund vandt sent i aftes en Eurohedge Award som den allerbedste på sit felt.

Læs mere

Høj vækst i bæredygtige obligationer i udviklingslande

28.02.2024 Obligationer, som er bundet op på et mål om at reducere CO2-udledning eller lignende miljømæssige mål, har oplevet høj vækst i udviklingslande. I Danske Invest Nye Markeder Obligationer indgår der blandt andet en bæredygtig statsobligation fra Uruguay.

Læs mere

Disse Danske Invest-fonde skifter investeringsteam

27.02.2024 To af verdens største og dygtigste kapitalforvaltere skal fremover stå for investeringerne i udvalgte Danske Invest-fonde. Få overblik over fondene her.

Læs mere

Video: Spotlys på danske obligationer

Efter mange år som investeringsfestens bænkevarmer er danske obligationer igen blevet endog meget interessante at inkludere i porteføljen. De stigende renter betyder også stigende afkast.

Er bæredygtighed woke?

FORSTÅ ESG: I USA kalder flere republikanske politikere bæredygtighedshensyn i investeringer for ’woke’. I Europa og i Skandinavien har de fleste af os et mere nuanceret syn på bæredygtighed. Det har Danske Invest fået bekræftet i en spørgeundersøgelse. 

Find fonden, der falder i din smag

Uanset om du ønsker at investere i globale aktier, udenlandske obligationer, noget geografisk fokuseret eller en fond, som har fokus på bæredygtighed, så har vi fonde til enhver smag.
 Ansvarlighed i dine fonde

Læs mere


Dagens kurser

Læs mere


Lav en porteføljeanalyse

Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere


Central information og faktaark

Læs mere
Nyhed

Bliv klogere på
investering

Læs mere