Top tre trends blandt private investorer i øjeblikket

Vi sætter fokus på de typer af fonde, som private investorer i Danske Bank i årets første kvartal investerede flest penge i.

Læs mere

Disse Danske Invest-fonde skifter investeringsteam

17.05.2024 OPDATERET 17.05.2024: To af verdens største og dygtigste kapitalforvaltere skal fremover stå for investeringerne i udvalgte Danske Invest-fonde. Få overblik over fondene her.

Læs mere

Tilbageblik på årets generalforsamling

02.05.2024 Hvis du ikke var med på Clarion Hotel, får du her et resumé af generalforsamlingen i Danske Invest 2024. De fremmødte investorer blev opdateret på sidste års gang og var med til at stemme om en række nye beslutningsforslag fra både bestyrelsen og et medlem.

Læs mere

Video: Spotlys på danske obligationer

Efter mange år som investeringsfestens bænkevarmer er danske obligationer igen blevet endog meget interessante at inkludere i porteføljen. De stigende renter betyder også stigende afkast.

Er bæredygtighed woke?

FORSTÅ ESG: I USA kalder flere republikanske politikere bæredygtighedshensyn i investeringer for ’woke’. I Europa og i Skandinavien har de fleste af os et mere nuanceret syn på bæredygtighed. Det har Danske Invest fået bekræftet i en spørgeundersøgelse. 

Find fonden, der falder i din smag

Uanset om du ønsker at investere i globale aktier, udenlandske obligationer, noget geografisk fokuseret eller en fond, som har fokus på bæredygtighed, så har vi fonde til enhver smag.
 Ansvarlighed i dine fonde

Læs mere


Dagens kurser

Læs mere


Lav en porteføljeanalyse

Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere


Central information og faktaark

Læs mere
Nyhed

Bliv klogere på
investering

Læs mere