Rentehedgefond kåret som Europas bedste

Rentehedgefonden Danske Invest PCC Ltd Hedge Fixed Income Relative Value Fund har vundet en Eurohedge Award som den allerbedste på sit felt.

Læs mere

Top tre trends blandt private investorer i øjeblikket

12.04.2024 Vi sætter fokus på de typer af fonde, som private investorer i Danske Bank i årets første kvartal investerede flest penge i.

Læs mere

Hvornår er en virksomhedsobligation bæredygtig?

22.03.2024 Flere af Danske Invests fonde med virksomhedsobligationer har obligationer, som ikke har fået et grønt mærkat ved udstedelsen. Alligevel har vi klassificeret dem som bæredygtige. Men hvordan kan vi det? Kom med i maskinrummet, og lær mere om bæredygtige obligationer.

Læs mere

Video: Spotlys på danske obligationer

Efter mange år som investeringsfestens bænkevarmer er danske obligationer igen blevet endog meget interessante at inkludere i porteføljen. De stigende renter betyder også stigende afkast.

Er bæredygtighed woke?

FORSTÅ ESG: I USA kalder flere republikanske politikere bæredygtighedshensyn i investeringer for ’woke’. I Europa og i Skandinavien har de fleste af os et mere nuanceret syn på bæredygtighed. Det har Danske Invest fået bekræftet i en spørgeundersøgelse. 

Find fonden, der falder i din smag

Uanset om du ønsker at investere i globale aktier, udenlandske obligationer, noget geografisk fokuseret eller en fond, som har fokus på bæredygtighed, så har vi fonde til enhver smag.
 Ansvarlighed i dine fonde

Læs mere


Dagens kurser

Læs mere


Lav en porteføljeanalyse

Læs mere


Ofte stillede spørgsmål

Læs mere


Central information og faktaark

Læs mere
Nyhed

Bliv klogere på
investering

Læs mere