• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Man-fre: 09.00 - 17.00

  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 17.00

  Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 21.00
  Fredag:      08.00 - 18.00
  Lørdag:     10.00 - 18.00
  Søndag:    10.00 - 21.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08

Vilkår for brug

Dette website er udarbejdet og ejet af Danske Invest, division af Danske Bank A/S, og den er alene til orientering. Den er ikke og skal ikke opfattes som hverken tilbud eller opfordring til at købe eller sælge investeringsbeviser.

Ligeledes skal henvisninger eller links til handelsfunktioner i Danske Netbank udelukkende opfattes som en praktisk foranstaltning for brugerne af websitet og ikke som tilbud eller opfordring til handel med investeringsbeviserne. Derudover gør vi opmærksom på, at al rådgivning i forbindelse med køb og salg af Danske Invest-beviser varetages af Danske Invests hoveddistributør, Danske Bank, eller den pågældende kundes pengeinstitut, hvis kunden ikke er kunde i Danske Bank.

Websitets informationer, beregninger, vurderinger og skøn træder ikke i stedet for læserens udøvelse af eget skøn over, hvorledes der skal disponeres. Vi har omhyggeligt søgt at sikre os, at indholdet på dette website er korrekt og retvisende. Vi påtager os imidlertid ikke noget ansvar for websitets nøjagtighed og fuldkommenhed. Vi påtager os endvidere ikke noget ansvar for eventuelle tab, der følger af dispositioner foretaget på baggrund af dette website.

Websitet er beskyttet af loven om ophavsret, og websitet eller dele heraf må derfor ikke gengives uden tilladelse.

Alle rettigheder til de viste data tilhører foreningen og enhver videredistribution eller gengivelse er forbudt uden forudgående tilladelse, ligesom oplysningerne ikke må bruges i erhvervsmæssig øjemed, hverken i be- eller ubearbejdet form.

Tidligere afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Fremtidige afkast kan blive negative. Afkastet kan stige og falde som følge af valutaudsving, hvis fonden er udstedt i en anden valuta end den valuta, som anvendes i det land, hvor du er hjemmehørende. Kursværdien af investeringsbeviser svinger i takt med udviklingen på aktie- og obligationsmarkederne.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.