DelClose

Rekordmange fonde i Danske Invest får tildelt Europas ældste bæredygtighedsmærke

En stor del af Danske Invests fonde er netop blevet tildelt bæredygtighedsmærket LuxFLAG ESG. Dermed bliver Danske Invest den fondsforvalter i Europa med flest fonde, der et tildelt LuxFLAG mærket.

82 fonde og underfonde er blevet tildelt det europæiske bæredygtighedsmærke LuxFLAG ESG på tværs af Danske Invest’s fonde i Danmark, Luxembourg og Finland. Den store bredde af fonde, der får tildelt LuxFLAG ESG mærkningen, fortæller, at arbejdet med bæredygtighed er en fasttømret og betydningsfuld del af arbejdet med fondene i Danske Invest.

”Igennem en årrække har vi udviklet en stærk proces for at integrere bæredygtighed i vores investeringsprocesser i Danske Invests fonde. At være den fondsforvalter i Europa, der har flest LuxFLAG ESG-mærkede fonde understreger, hvor langt vi er kommet i arbejdet med bæredygtige investeringer,” siger Robert Mikkelstrup, administrerende direktør i Danske Invest.
 

Lever op til omfattende bæredygtighedskrav

LuxFLAG ESG-mærket er den ældste bæredygtighedscertificering i Europa og er kendt for at have omfattende krav til bæredygtighed. Der er over 65 nordiske, europæiske og globale kapitalforvaltere, der har mærkningen.

Tildelingen af LuxFLAG ESG viser, at Danske Invest’s fonde lever op til de omfattende kriterier. De inkluderer, at bæredygtigheden skal være en integreret del i hele investeringsprocessen, at der er selskabsdialoger og stemmes på generalforsamlingerne om bæredygtige emner samt at der anvendes investeringsrestriktioner.

Læs mere om LuxFLAG ESG label her. (På engelsk)

Se den fulde liste over LuxFLAG ESG-certificerede fonde her.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.