Del

Ny hedgefond fra Danske Invest hædres for sit afkast

Solide afkast sikrer rentehedgefond den anerkendte branchepris HFM European Emerging Manager Awards 2019.

Rentehedgefonden Danske Invest SICAV – SIF Fixed Income Global Value høstede fornem hæder, da HFM European Emerging Manager Awards 2019 tirsdag i denne uge blev uddelt i London.

Hedgefonden løb med prisen som bedste nye hedgefond i Europa i kategorien ’Fixed Income: Over $100m’. Fonden blev lanceret i sommeren 2018, og prisen er den foreløbige kulmination på knap halvandet år med solide afkast og stor tilgang af ny kapital fra både private og institutionelle investorer. For nylig rundede fonden således 550 mio. EUR under forvaltning.

Sådan investerer fonden
Rentehedgefonden kombinerer lange og korte investeringer i de globale rente- og obligationsmarkeder, hvilket betyder, at fonden både kan investere i stigende og faldende kurser. Det giver mulighed for positive afkast, uanset om renterne stiger eller falder, men modsat kan fonden naturligvis også få tab.

Fonden investerer løbende i en række forskellige strategier, og hvor afkastet fra nogle af strategierne afhænger af den overordnede renteudvikling i individuelle lande, afhænger afkastet fra andre strategier udelukkende af, hvordan udvalgte rentepapirer udvikler sig i forhold til hinanden.

Ideerne til investeringerne i fonden udspringer blandt andet af en løbende screening af rentekurver og rentespænd, hvor porteføljeforvalterne inddrager historiske data til at se, om noget ser for dyrt eller billigt ud og dermed rummer potentielle investeringsmuligheder.

Fonden bliver forvaltet af Danske Bank Asset Management, og porteføljeteamet består i dag af chefporteføljemanager Anders Møller Lumholtz og seniorporteføljemanager Edi Zulfaj. Fra 1. december bliver teamet forstærket med Anders Fischer fra PFA pension.

Læs mere: Find faktablad, prospekt og væsentlig investorinformation for fonden her. 
 
Dette indhold er alene udarbejdet til orientering og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast og prognoser om fremtidig udvikling ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negativt. Rådfør dig altid med professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.
 

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.