DelClose

Fond i fokus: Mød forvalteren bag Danske Invest Alternatives Defensive

Danske Invest Alternatives Defensive giver udvalgte investorer adgang til porteføljer af alternative investeringer i det unoterede marked, som normalt er forbeholdt institutionelle investorer. Her giver Michael Bech et kort indblik i fondens historik.

Vi kom ud af 2021 med et rigtig pænt resultat, hvor afkastet blev oppebåret af, at vi lavede en række gode investeringer. Michael Bech, Head of Private Credit
Denne video er markedsføringsmateriale og udgør ikke investeringsrådgivning. Vær altid opmærksom på, at historisk afkast ikke er en indikation af fremtidigt afkast, som kan være negative.

Rådfør dig altid med dine professionelle rådgivere omkring juridiske, skattemæssige, finansielle og andre aspekter, der kan være relevante for at vurdere egnetheden og hensigtsmæssigheden af en investering.

Vi henviser dig til at læse prospekterne [central investorinformation/væsentlig investorinformation], inden du træffer en endelig investeringsbeslutning. Prospektet og information om klagehåndtering er tilgængeligt på dansk og kan findes her. 

Data for Danske Invest SICAV - SIF Alternatives - Defensive, Class W d: De årlige afkast pr. 19.04.2022 er på 1 års sigt 5,5%, 2 års sigt 8,6%, 3 års sigt -4,6%, 4 års sigt 0,4%. Historiske afkast er ingen pålidelig indikator for fremtidige afkast. Se mere her.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.