• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Vi køber aktier til Mix-afdelingerne

Verdensøkonomien er på rette spor, og derfor øger vi aktieandelen i Mix-afdelingerne.

Afdelingerne Mix Offensiv og Mix Offensiv Plus øgede sin aktieandel med 2-3 procentpoint i sidste uge. I denne uge har vi valgt også at øge aktieandelen i afdeling Mix Defensiv og afdeling Mix. Pengene til at købe aktierne bliver hentet ved at sælge danske obligationer.

Det er en bedring i den globale økonomiske vækst, der får Danske Capital til at øge risikoen i afdelingerne. Danske Capital er rådgiver for Danske Invests Mix-afdelinger.

”Vi forventer en bedring i global vækst anført af USA og Europa. Den senest tids forbedrede data for erhvervstillid underbygger vores forventning,” fortæller senior porteføljerådgiver Søren Blem-Brynov fra Danske Capital.

Søren Blem-Brynov og hans kolleger ser også positivt på udviklingen på nye markeder, der ellers i år har oplevet aftagende vækst. Men nu er der gode chancer for positive overraskelser, lyder vurderingen.

”Vi vurderer, at afmatningen har nået bunden, idet bl.a. Kina viser tegn på stabilisering, og kreditvæksten synes at være stoppet med at aftage. Når vi sammenholder det med gode muligheder for eksport til USA og Europa, vurderer vi samlet set, at vi får et godt forhold mellem afkastmulighed og risiko for investering i nye markeder,” fortæller Søren Blem Brynov.

Sidst der blev købt aktier til Mix-afdelingerne var i slutningen af august, hvor andelen af aktier i porteføljerne blev øget med 2-5 procentpoint.
 
 
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.