• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Vi er mest positive på europæiske aktier

Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen vurderer den globale økonomi i ny video.

Danske Invest forventer fortsat fornuftig vækst i Europa på omkring 2 pct., og økonomien i USA er også kommet godt op i gear igen efter en afmatning i begyndelsen af året. De økonomiske nøgletal og udsigter i Kina er derimod mere tvivlsomme.

Sådan lyder hovedbudskaberne i en ny video med chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen, hvor han kort ridser den globale makroøkonomiske situation op.

Videoupdate med Chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen

Skal Bo Bejstrup Christensen omsætte den økonomiske udvikling til investeringsmuligheder, er han aktuelt mest positiv på europæiske aktier, selv om der både er positive signaler fra Europa og USA.

”Det hænger blandt andet sammen med, at amerikanske aktier er en smule dyrt prisfastsat, mens europæiske aktier, specielt aktier i eurozonen, stadig er moderat billigt prisfast,” forklarer Bo Bejstrup Christensen.

Den stigende dollarkurs over for euro er samtidig med til at styrke konkurrenceevnen for europæiske selskaber, da deres produkter bliver billigere globalt, opgjort i dollar.

”Og holder vores forventninger stik, bør den europæiske valuta svækkes yderligere over for dollar, blandt andet på grund af den forventede rentestigning i USA i løbet af efteråret,” siger chefanalytikeren.

Som investor kan du blandt andet investere i europæiske aktier via fondene Danske Invest Europa eller Danske Invest Europa Højt Udbytte.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.