• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Velkommen til vores nye website

Vi har relanceret vores website og bl.a. tilføjet nye værktøjer og generelt arbejdet med at gøre kundeoplevelsen endnu bedre, så du nemt og hurtigt kan finde den relevante information.


Vi har relanceret vores website. Nu flugter den med Danske Bank koncernens generelle designlinje, ligesom der er blevet tilføjet nye værktøjer og generelt arbejdet med at gøre kundeoplevelsen endnu bedre, så du nemt og hurtigt kan finde den relevante information.
 
Det nye website giver flere detaljer for hver fond, ligesom fondsiderne er blevet gennemgået og opdateret for at gøre dem mere brugervenlige og nemmere at navigere rundt i. Som på det tidligere website er det stadig muligt for dig at følge udviklingen i dine investeringer på websitet, ligesom det er muligt at lave beregninger og simuleringer for hvert produkt.

I menulinjen øverst på siden finder du hurtige genveje til vores fonde, forskellige beregningsværktøjer, investorservice samt link til, hvordan du bliver investor, hvis du ikke er det i forvejen.

Også på tablets og smartphones
Den nye hjemmeside er optimeret til tablets og smartphones, så du får en ensartet oplevelse, uanset hvordan du tilgår hjemmesiden.

Ris eller ros
Websitet vil løbende blive udbygget med nye faciliteter og beregnere, som kan være en hjælp til dig som investor. Tag en tur rundt på hjemmesiden og lær den bedre at kende. Har du kommentarer eller forslag til ændringer, så send os en mail på danskeinvest@danskeinvest.com.


 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.