• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Nye stjerner fra Morningstar

Fire afdelinger i Danske Invest har nu tre år på bagen og bliver derfor ratet for første gang af det uafhængige analyseinstitut Morningstar. To får fem stjerner, mens to får fire.

Danske Invest har nu fået Morningstars ord for, at endnu fire afdelinger i investeringsforeningen leverer fremragende resultater. Samlet set har Danske Invests afdelinger nu en gennemsnitlig rating på 3,91, hvilket er den højeste gennemsnitlige rating nogensinde.

Afdeling Europa Fokus – Akk. KL får fem stjerner – topkarakter – for de afkast, som porteføljerådgiver Henrik Husted Knudsen fra Danske Capital har leveret sammen med sine kolleger i Danske Capital. Afdelingen har siden sin start i juni 2010 givet et samlet afkast på 48,36 pct. sammenlignet med et afkast i benchmark på 33,3 pct. Det rækker til en placering blandt de bedste 10 pct. i sin kategori på markedet og får dermed fem stjerner hos Morningstar.

Rådgiver med ekspertise inden for europæiske aktier
”Vores rådgiver Danske Capital står meget stærkt inden for europæiske aktier, og derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med, at afdelingen Europa Fokus – Akk. KL på sin tre års fødselsdag som forventet får denne anerkendelse, nemlig at den kan måle sig med de allerbedste på markedet – sammen med flere af de øvrige Europa-afdelinger i Danske Invest,” fortæller investeringschef i Danske Invest Robert Mikkelstrup.

Afdelingen er mere fokuseret i sin investeringsstrategi og investerer typisk i blot 30-35 forskellige aktier. Det stiller store krav ved udvælgelsen af aktierne. Den mere brede afdeling Europa investerer til sammenligning i 50-70 forskellige aktier.

Mix-afdelinger med succes
Også tre af Mix-afdelingerne har holdt tre års fødselsdag, og det har også kastet en stribe stjerner af sig. Afdeling Mix Offensiv scorer fem stjerner og lægger sig således blandt de bedste 10 pct. i sin kategori. Afdeling Mix Defensiv Akk. og Mix Offensiv Plus Akk. får begge fire stjerner. Det betyder, at de to afdelinger ligger blandt de bedste 22,5 pct. i hver deres kategori. For Mix Offensiv Plus Akk.´s vedkommende har afdelingen i en efterfølgende rating fra Morningstar fået tildelt endnu en stjerne og har således fem. 

”Da vi lancerede Mix-afdelingerne for tre år siden var det med ambitionen at skabe et særdeles konkurrencedygtigt tilbud til de investorer, der ønsker en løsning, hvor eksperter løbende tilpasser investeringerne efter forventningerne til udviklingen på investeringsmarkederne. Det er derfor selvfølgelig dejligt nu at få Morningstars pejling på, at vi leverer et godt afkast,” fortæller Robert Mikkelstrup.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.