• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Ny investeringsmulighed: Danske Invest Emerging and Frontier Markets

Danske Invest SICAV Emerging and Frontier Markets giver mulighed for at investere i de regioner i verden, som over tid må forventes at opleve den største vækst.

”Trods den seneste uro på finansmarkederne – blandt andet udløst af bekymring for kinesisk vækst, vurderer vi, at den økonomiske vækst i Emerging og Frontier Markets på sigt vil fortsætte med at overstige væksten på de udviklede markeder, og at middelklassen på disse markeder vil vokse signifikant,” siger Anttii Raappana, chefporteføljerådgiver for Danske Invest Emerging and Frontier Markets.

“Vi mener, at den fremtidige vækst og det stigende forbrug især vil gavne investeringer i de hjemlige sektorer til fordel for lokale small og midcap-selskaber, som dermed kan blive morgendagens large cap-selskaber,” tilføjer han.

Fonden investerer lokalt i mere end 25 lande fra emerging og frontier markederne. Den er indrettet således, at der for hver af de pt. 9 regioner sidder en lokal porteføljerådgiver.

”Det betyder, at vi er til stede på markederne med rådgivere, der har lokalkendskab til de enkelte selskaber og den lokale og regionale udvikling,” siger Anttii Raappana.

Der investeres blandt andet i lande som Filippinerne, Thailand, Sydafrika, Mauritius, Indien, Hongkong og Peru.

Investeringsstrategien på de enkelte regioner sigter primært mod at drage fordel af den indenlandske vækst i det enkelte land eller den enkelte region. Fonden vil investere i selskaber, som den lokale porteføljerådgiver vurderer har et langsigtet vækstpotentiale, eller selskaber hvis aktiekurs vurderes til at være betydelig lavere end selskabets værdi tilsiger, forklarer Antti Raappana.

Som chefporteføljerådgiver for hele fonden er det ham, der beslutter, hvor stor en andel af fonden, der skal investeres i de enkelte regioner.

”Fordelen ved dette er, at det giver os mulighed for en god risikospredning, og at vi samtidig kan tage højde for de vekslende konjunkturer i de enkelte regioner,” siger Antii Raappana.  

Fonden er Luxembourg-registreret og akkumulerende.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.