• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Nr. 1 til at vælge porteføljerådgivere

Teamet, som arbejder med at udvælge porteføljerådgivere for Danske Invest, blev ved Nordic Fund Selection Awards 2015 kåret som nr. 1 på det danske marked.

Den årlige prisuddeling Nordic Fund Selection Awards løb i går af stablen i Stockholm, og her vandt temaet, som udvælger porteføljerådgivere for Danske Invest, i kategorien External Manager Selection Team of The Year, der handler om evnen til at udvælge de dygtigste, eksterne porteføljerådgivere.

”Eksterne porteføljerådgivere spiller en essentiel rolle i Danske Invests stærke produktsortiment, og jeg er derfor meget taknemmelig for, at vores arbejde med at lokalisere kompetente porteføljerådgivere rundt om i verden bliver belønnet,” siger Malene Klausholm Bason, der er chef for External Manager Selection, og som udpeger de eksterne porteføljerådgivere til Danske Invests fonde.

Danske Invest udvælger løbende dygtige porteføljerådgivere fra hele verden til at rådgive om konkrete investeringer, og i øjeblikket har Danske Invest 16 eksterne porteføljerådgivere fra andre lande som fx USA og Japan, som samlet set administrerer 23 forskellige investeringsstrategier.

”Før vi udvælger en ekstern porteføljerådgiver, foretager vi altid en dybdegående analyse af både kvantitative og kvalitative faktorer. Jeg vurderer, at den vigtigste faktor er, hvorvidt porteføljerådgiveren har en forståelig og gennemsigtig investeringsstrategi,” siger Malene Klausholm Bason og fortsætter:

”Det er ligeledes essentielt, at porteføljerådgiveren og det bagvedliggende team kender deres portefølje til bunds samt ikke mindst har demonstreret evnen til at skabe risikojusterede afkast, der er højere end det generelle marked.” 

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.