• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Navneskift, flyttedag og ny stykstørrelse for to afdelinger

Euro Investment Grade-Obligationer og Globale High Yield Obligationer er nye på hylderne i Investeringsforeningen Danske Invest.

Under Investeringsforeningen Danske Invest kan du nu investere i afdeling Euro Investment Grade-Obligationer (ISIN-kode DK0060448751) og Globale High Yield-Obligationer (ISIN-kode DK0060448918). De to afdelinger hed tidligere Euro Investment Grade Corporate Bonds og Global High Yield Bonds og var en del af søsterforeningen Danske Invest Select. Nu flyttes begge afdelinger til Investeringsforeningen Danske Invest, som er for private investorer. I forbindelse med at afdelingerne overflyttes, ændres deres stykstørrelse fra de hidtidige 10.000 kroner til 100 kr., og det betyder, at kursen for de to afdelinger vil falde. Den samlede værdi af investeringerne påvirkes dog ikke af ændringerne i stykstørrelse, da investorernes antal af beviser i afdelingerne øges tilsvarende. Ændringerne gælder fra og med den 9. oktober 2012.

Afdeling Euro Investment Grade-Obligationer investerer i virksomhedsobligationer som er udstedt i euro, og op til 25 pct. af formuen kan placeres i virksomhedsobligationer, der er udstedt i andre valutaer. Valutarisikoen er begrænset, da afdelingen som udgangspunkt afdækker valutarisici.Afdelingen må kun investere i virksomhedsobligationer med høj kreditkvalitet. Afdelingen ligger i kategorien 3 på risikoskalaen.

Afdeling Globale High Yield-Obligationer (ISIN-kode DK0060448918) investerer også i virksomhedsobligationer, men primært af typen med lav kreditkvalitet. Det betyder, at afdelingens investeringer indebærer høj kreditrisiko. Valutarisikoen er begrænset, da afdelingen som udgangspunkt afdækker valutarisici.Denne afdeling ligger i kategori 4 på risikoskalaen.

Andre ændringer i produktpaletten
Under Investeringsforeningen Danske Invest sker der desuden følgende ændringer pr. 9. oktober:

• Mix Defensiv ændrer navn til Mix Defensiv – Akkumulerende
• Mix Offensiv ændrer navn til Mix Offensiv – Akkumulerende
• Mix Offensiv Plus ændrer navn til Mix Offensiv Plus – Akkumulerende
• Globale Indeksobligationer - Udloddende ændrer navn til Globale Indeksobligationer

• Mix – med Sikring ændrer navn til Mix Obligationer – Akkumulerende. Ændringen gælder dog først fra  23. oktober, og investorerne i afdelingen har modtaget brev om ændringen
 
Under Investeringsforeningen Danske Invest Select sker der følgende ændringer pr. 9. oktober:

• FX ændrer navn til FX – Accumulating KL
• Investeringsforeningen Danske Invest AlmenBolig, afdeling Mellemlange Obligationer overflyttes til Investeringsforeningen Danske Invest Select, og ændrer navn til afdeling AlmenBolig Mellemlange Obligationer

Læs fondsbørsmeddelelse for Danske Invest
Læs fondsbørsmeddelelse for Danske Invest Select

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.