• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Morningstar: Danske Invest bedst til aktier for 7. år i træk

Danske Invest slog i dag konkurrenterne for 7. gang i træk i kampen om titlen som Danmarks bedste investeringsforening til aktier, målt på afkast til investorerne.

Investorer værdsætter evnen til at generere høje, kontinuerlige afkast. Det samme gør det uafhængige analyseinstitut Morningstar, og derfor vandt Danske Invest den fornemme titel som Danmarks bedste investeringsforening til aktier for 7. år i træk til den årlige prisuddeling, der løb af stablen i dag.

Når Morningstar uddeler prisen, kigger analyseinstituttet på investeringsforeningernes formåen til at skabe konkurrencedygtige og risikojusterede afkast til investorerne.

”Vi er ekstremt glade for, at vi vinder prisen som bedst til aktier for 7. år i træk, fordi det viser, at vi skaber attraktive afkast for vores investorer. Vi stræber altid efter at bruge de porteføljerådgivere, der er dygtigst til at håndplukke aktier, så de syv sejre i træk er udtryk for, at vores langsigtede strategi er succesfuld,” siger Robert Bruun Mikkelstrup, der er produktchef i Danske Invest.

Globale partnere, lokal tilstedeværelse
I dag er det mere end ti år siden, at Danske Invest lancerede en langsigtet strategi med brug af både interne og eksterne kapitalforvaltere. På mange europæiske markeder – herunder i Danmark – anvender Danske Invest lokale porteføljerådgivere. Men modsat benytter Danske Invest globale samarbejdspartnere i andre dele af verden. Formålet er at sikre, at porteføljerådgiverne altid besidder den lokale kendskab til virksomhederne, uanset om fonden investerer i japanske, amerikanske eller kenyanske aktier.

I løbet af de ti år er antallet af internationale samarbejdspartnere vokset og tæller i dag store navne som Aberdeen Asset Management, Goldman Sachs og Allianz Global Investors

”Vi tror på, at den lokale tilstedeværelse er vigtig for at udpege de bedste aktier. Vores kapitalforvaltere besøger virksomhederne og kender baggrunden for deres indtjening , og når de kender forretningsmodellen, kan de bedre udfordre ledelsens ideer og forstå, hvad de reelt køber ind i,” siger Robert Bruun Mikkelstrup.

Når først et samarbejde er etableret, holder Danske Invest en løbende en dialog med porteføljerådgiveren om forventningerne for fremtiden. Og det er uanset, om fonden performer tilfredsstillende eller mindre acceptabelt.

”Vi fortsætter med kun at bruge de bedste porteføljerådgivere, fordi strategien har vist sig at give landets mest attraktive afkast,” afslutter Robert Bruun Mikkelstrup.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.