• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

KvartalsFokus klar på iPad

Investormagasinet KvartalsFokus udkommer nu i to versioner. Det trykte magasin, som vi plejer at udsende, samt en helt ny digital version til iPad.

KvartalsFokus bliver nu udvidet med en ny digital version til iPad. Dermed kommer vi ud til endnu flere nuværende og potentielle investorer, der har interesse i investeringsmarkederne og de produkter, som Danske Invest tilbyder.

”Vi har fået flere henvendelser fra investorer, der spørger, om ikke KvartalsFokus kan udkomme i en digital version. Derfor har vi besluttet at lave en iPad-version af magasinet, så vores investorer kan læse om os på flere forskellige platforme,” fortæller underdirektør i Danske Invest Ole Rosholm Pedersen, der har ansvaret for kommunikationen med investorerne i Danske Invest.

Ingen ændringer i det trykte magasin
Der sker ingen ændringer i den trykte udgave, fordi der nu kommer en iPad-version. Derimod vil Danske Invest udnytte de muligheder, der ligger i at udgive et digitalt magasin. Her vil historierne være de samme som i det trykte magasin, men vil være kombineret med videoer med blandt andet vores porteføljerådgivere og makroøkonomer, der giver de nyeste og opdaterede kommentarer omkring udviklingen i både økonomien og vores investeringsprodukter.

Det koster ikke noget at læse vores digitale magasin, og det kan læses af alle med en iPad. Det trykte magasin er netop i disse dage på vej til investorernes postkasser, og den digitale version er tilgængelig i AppStore.

I boksen til højre kan du læse mere om, hvordan du downloader KvartalsFokus til din iPad.

Vil du læse magasinet på din computer kan du klikke her.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.