• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

KvartalsFokus for 1. kvartal 2012

I KvartalsFokus kan du denne gang læse om det europæiske aktieteam hos Danske Capital. De seneste fem år har det vundet Morningstars Fund Awards i kategorien europæiske aktier.

Det europæiske aktieteam hos Danske Capital har vundet Morningstars Fund Awards i kategorien Europæiske Aktier de seneste fem år med forskellige afdelinger. Chefen for afdelingen Henrik Fænøe forklarer, at vejen til succes er belagt med erfarne medarbejdere samt en decentral beslutningsproces, hvor de enkelte porteføljerådgivere selv bestemmer sammensætningen af deres porteføljer. Og så er tonen uformel.

”Vi har en meget uformel informationsudveksling og meget få faste møder. Man taler med dem, der kan bidrage positivt til ens arbejde, når man har brug for det,” forklarer Henrik Fænøe.

I KvartalsFokus kan du møde tre team, der alle har vundet Morningstars Fund Awards i kategorien Europæiske Aktier – Large Cap inden for de seneste år.

Rød, gul, grøn, blå - køb
Du kan også læse om en af de analysemodeller, som makro-afdelingen i Danske Capital bruger til at vurdere udviklingen i den globale økonomi. Fasemodellen inddeler økonomien i fire faser, og for en aktieinvestor er der især en fase, der historisk set har givet et bedre afkast end de andre.

Investeringer overladt til eksperter
Vi sætter også fokus på vores Mix-afdelinger. Afdelingerne henvender sig til investorer, der gerne vil have et hold af eksperter til at passe på deres investering. Eksperterne følger udviklingen på de finansielle markeder og justerer beholdningen af aktier og obligationer i henhold til de enkelte afdelingers risikoprofil.

Læs hele kvartalsFokus for 1. kvartal 2012 i interaktivt format

Er du investor i Danske Invest, og ønsker du at abonnere på KvartalsFokus, kan du skrive til os her.

Du kan også læse tidligere udgaver af KvartalsFokus i vores download-arkiv. 
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.