• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Hedgefond fra Danske Invest vinder pris i London

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies er blevet kåret til den bedst performende fixed income- hedgefond over en fem-årig periode ved HFM European Performance Awards 2016 i London.

HFM er sammen med Eurohedge de mest anerkendte awards indenfor hedgefond-verdenen, og investeringsstrategien bag fonden Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund, Obligationer Sub-Class har netop vundet prisen for "Single manager long term performance overall (5 years) over $500m.”
 
Strategien har derved vundet blandt et stort udvalg af fixed income-hedgefonde i Europa med over 500 mio. dollar under forvaltning. Blandt alle fondene i kategorien har Danske Invest-strategien skabt det bedste resultat over de seneste fem år.

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund er en rentefond, der investerer i lange og korte positioner i obligations- og rentemarkederne. Porteføljeteamet arbejder løbende med en bred vifte af strategier, der er baseret på teamets analyser og vurderinger af, hvordan priserne på forskellige aktiver kan forventes at udvikle sig i forhold til hinanden.

“Vi har en proces, der virker, og som vi holder os til. En af grundene til at vi har vundet prisen, er, at vi konstant holder fokus på vores kerneområde,” siger Michael Petry, der er chefporteføljerådgiver for Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund, og fortsætter:

”Vores fokus på Skandinavien igennem mange år har medvirket til afkastet. Her har blandt andet rentespændet på realkreditobligationer i Danmark og Sverige været en af de største bidragsydere,” forklarer Michael Petry.

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies er som udgangspunkt lukket for nye indskud, men det samme team står også bag en nyere og i vid udstrækning tilsvarende hedgefond, Danske Invest Hedge Fixed Income Relative Value Fund, DKK Sub-Class, der investerer efter næsten de samme principper. Denne fond har dog et bredere europæisk fokus i sine investeringer, hvor den anden fond har større fokus på skandinaviske realkreditobligationer.

Porteføljeteamet bag fonden består foruden Michael Petry af Carsten Cilieborg, Thomas Ryaa Rasmussen og Tom Rosenkrans.

Husk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast, og at afkast også kan blive negative. Hedgefonde og hedgelignende fonde er komplekse investeringsprodukter, der blandt andet benytter sig af shortpositioner og gearing, og fondene er ikke velegnede for alle investorer. Investér aldrig i fondene uden at rådføre dig med din rådgiver. Rådgivning om denne type fonde kræver en særligt certificeret investeringsrådgiver. Har du ikke en certificeret investeringsrådgiver, så kontakt Investering Direkte på tlf. 55 85 04 35.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.