• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Hedgefond fra Danske Invest vinder pris i London

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies er blevet kåret til den bedst performende fixed income- hedgefond over en fem-årig periode ved HFM European Performance Awards 2016 i London.

HFM er sammen med Eurohedge de mest anerkendte awards indenfor hedgefond-verdenen, og investeringsstrategien bag fonden Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund, Obligationer Sub-Class har netop vundet prisen for "Single manager long term performance overall (5 years) over $500m.”
 
Strategien har derved vundet blandt et stort udvalg af fixed income-hedgefonde i Europa med over 500 mio. dollar under forvaltning. Blandt alle fondene i kategorien har Danske Invest-strategien skabt det bedste resultat over de seneste fem år.

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund er en rentefond, der investerer i lange og korte positioner i obligations- og rentemarkederne. Porteføljeteamet arbejder løbende med en bred vifte af strategier, der er baseret på teamets analyser og vurderinger af, hvordan priserne på forskellige aktiver kan forventes at udvikle sig i forhold til hinanden.

“Vi har en proces, der virker, og som vi holder os til. En af grundene til at vi har vundet prisen, er, at vi konstant holder fokus på vores kerneområde,” siger Michael Petry, der er chefporteføljerådgiver for Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies Fund, og fortsætter:

”Vores fokus på Skandinavien igennem mange år har medvirket til afkastet. Her har blandt andet rentespændet på realkreditobligationer i Danmark og Sverige været en af de største bidragsydere,” forklarer Michael Petry.

Danske Invest Hedge Fixed Income Strategies er som udgangspunkt lukket for nye indskud, men det samme team står også bag en nyere og i vid udstrækning tilsvarende hedgefond, Danske Invest Hedge Fixed Income Relative Value Fund, DKK Sub-Class, der investerer efter næsten de samme principper. Denne fond har dog et bredere europæisk fokus i sine investeringer, hvor den anden fond har større fokus på skandinaviske realkreditobligationer.

Porteføljeteamet bag fonden består foruden Michael Petry af Carsten Cilieborg, Thomas Ryaa Rasmussen og Tom Rosenkrans.

Husk, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidige afkast, og at afkast også kan blive negative. Hedgefonde og hedgelignende fonde er komplekse investeringsprodukter, der blandt andet benytter sig af shortpositioner og gearing, og fondene er ikke velegnede for alle investorer. Investér aldrig i fondene uden at rådføre dig med din rådgiver. Rådgivning om denne type fonde kræver en særligt certificeret investeringsrådgiver. Har du ikke en certificeret investeringsrådgiver, så kontakt Investering Direkte på tlf. 55 85 04 35.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.