• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Goldman Sachs skal forvalte Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta

Goldmans Sachs har leveret gode resultater og får nu ansvaret for at udvælge obligationer fra de nye markeder udstedt i lokal valuta for Danske Invest.

Sam Finkelstein står i spidsen for det team, der udvælger obligationer fra de nye markeder udstedt i lokal valuta, hos Goldman Sachs. Han har sammen med sit team formået at give et pænt merafkast i forhold til markedsafkastet. Robert Mikkelstrup, investeringschef i Danske Invest, er derfor meget tilfreds med, at Goldman Sachs fra 1. juli skal forvalte Danske Invest Nye Markeder Lokal Valuta.

”Da vi skulle finde en afløser for ING Asset Management, som indtil nu har forvaltet afdelingen, undersøgte vi markedet grundigt – og vi er ikke i tvivl om, at vi med Goldman Sachs får en kompetent rådgiver med en velafprøvet investeringsproces,” siger Robert Mikkelstrup.

Forvalter en formue på over 67 mia. kr.
Goldman Sachs Asset Management International forvalter en formue på 12,2 mia. dollars (over 67 mia. kr.) i obligationer fra de nye markeder udstedt i lokal valuta. Teamet, som nu får ansvaret for Danske Invest Nye Markeder Lokal Valuta, består af seks personer, ledes af Sam Finkelstein og er placeret i både New York og London.

Teamet har siden 2010 arbejdet med en investeringsproces, der bl.a. består i at fordele risikoen, så der er en balanceret risikofordeling mellem renter (obligationer) og valuta. Derudover foretager de makroanalyser af de 15 lande i benchmark, kommer i fællesskab med ideer til sammensætningen og vurderer og justerer løbende den samlede risiko.

Tilbage til aktiv forvaltning
Siden 1. marts har honoraret i Danske Invest Nye Markeder Obligationer Lokal Valuta været midlertidig nedsat på grund af en mere passiv forvaltning. Med valget af Goldman Sachs går Danske Invest tilbage til en aktiv forvaltning, og management honoraret vil derfor være på 0,99 pct. fra 1. juli.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.