• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Flere aktier i Mix-afdelingerne

Danske Capital køber flere aktier til Mix-afdelingerne. Pengene kommer fra salg af danske obligationer.

Danske Capital har valgt at øge risikoen i Mix-afdelingerne ved at købe flere aktier. Danske Capital køber cirka 4 pct. aktier i alle Mix-afdelingerne undtagen i Mix Offensiv Plus, der køber ca 2,5 pct. aktier. Købet sker på bekostning af danske obligationer.

Ifølge Søren Blem-Brynov, der er senior porteføljemanager i Danske Capital og en del af det team, der passer Mix-afdelingerne for Danske Invest, skyldes opvægtningen blandt andet faldende oliepris og positive politiske tegn.

Positive politiske tegn
”Europa viser positive politiske tegn – der er blandt andet lavet en hjælpepakke til spanske banker, og så er olieprisen faldet. Det styrker forbruget. Endelig har Kina lempet sin politik på det seneste, hvilket vi forventer vil påvirke væksten positivt i den kommende periode,” forklarer Søren Blem Brynov. Derudover peger han på, at de nyeste makroøkonomiske data fra USA har skuffet. Det giver gode muligheder for forbedringer i tallene fremadrettet med efterfølgende afsmitning på aktiemarkederne.

Det er ikke længe siden, at Danske Capital sidst øgede aktievægten i Mix-afdelingerne, og nu bliver det gjort igen. Det skyldes, at flere af afdelingerne tidligere i år har investeret meget forsigtigt. Ved at købe flere aktier nu vil Mix-afdelingerne ligge omkring det risikoniveau, som Søren Blem-Brynov og hans kolleger på længere sigt forventer, at afdelingerne skal ligge på.

Mix Defensiv ligger nu med en aktieandel på 15 pct., Mix på 25 pct. og Mix Offensiv på 45 pct. Mix Offensiv Plus ligger nu på 55 pct. aktier.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.