• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Et kig ind i maskinrummet gjorde forskellen

Den seneste tur til Japan gjorde en forskel for teamet bag afdelingen Danske Invest Global StockPicking.

Flere mulige virksomheder stod på observationslisten hos porteføljemanager John William Olsen og hans kolleger, der er rådgiver for afdelingen Global StockPicking. Men valget faldt på japanske Omron Corp efter et møde ansigt til ansigt med både fabriksarbejderne og ledelsen i henholdsvis Kyoto og Tokyo.

”Omron købte vi, efter vi havde besøgt dem. Vi mødtes med ledelsen i Tokyo og tog efterfølgende på besøg på deres fabrik i Kyoto, hvor vi talte med 6-7 af de ledende medarbejdere, blandt andet ham ,der er ansvarlig for udbygningen af deres fabrikker. Vi fik lov til at kigge ned i maskinrummet og sludre med de mennesker, som er dybt involveret i den daglige drift. Det gjorde udslaget for os, fortæller John William Olsen.

Lønstigning i Kina
Omron Corp. er en virksomhed, der laver censorer til fabriksanlæg, blandt andet i forbindelse med automatisering af industriproduktion.  Kina og andre udviklingslande er tvunget til at investere i automatisering for at beholde deres konkurrencedygtighed, fordi deres lønningerne i de lande stiger kraftigt. Omron vil med stor sandsynlighed profitere på det øgede investeringsbehov.

”Selskabet er meget attraktivt prisfastsat, og vi mener, at markedet undervurderer selskabets internationale vækstmuligheder. Derfor tror vi på, at det på længere sigt bliver en rigtig god investering,” siger John William Olsen.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.