• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Danske Invest porteføljerådgiver kåret blandt landets bedste

Citywire har kåret Danske Invests seniorporteføljeforvalter, Lisbeth Albèr som den bedste blandt danske porteføljeforvaltere.

Britiske Citywire, der specialiserer sig i investeringsforeninger, har tildelt seniorporteføljerådgiver Lisbeth Albèr den højeste rangering på Citywires liste over porteføljeforvaltere i Danmark.

Lisbeth Albèr står i spidsen for investeringsafdelingen Danske Invest Globale Virksomhedsobligationer. Afdelingen har over de seneste 5 år (pr. 31/7) givet et samlet afkast på 32,06 pct. efter omkostninger. Tidligere afkast er dog ingen garanti for fremtidige afkast.

“Kåringen er en anerkendelse af hele vores team og vores langsigtede strategi for afdelingen. Vi er i skarp konkurrence med andre kompetente porteføljeforvaltere, og derfor er vi selvfølgelig meget glade for topplaceringen,” siger Lisbeth Albèr.

Hun forklarer, at de flotte resultater er en kombination af godt teamwork, indgående viden og grundige analyser.

 ”Vi er otte medarbejdere i teamet med hver vores specialisering, og vi har arbejdet sammen i mange år, Vi følger markedets tendenser og udvikling tæt og bestræber os konstant på at skabe det bedst mulige afkast,” siger Lisbeth Albèr.

Inden en obligation bliver købt ind i porteføljen, er den igennem en grundig analyse i teamet.
”Når en virksomhed udsteder en ny obligation, analyserer vi ikke kun selve virksomheden, men også den pågældende sektor, og dernæst vurderer vi, om prisfastsættelsen af den pågældende obligationen er attraktiv,” forklarer Lisbeth Albèr og fortsætter:

”Vi vurderer hele tiden porteføljens sammensætning og risiko, og vi følger de enkelte investeringer for at sikre, at vi hele tiden har den mest optimale porteføljesammensætning.”

Teamet, der forvalter en række virksomhedsobligationsafdelinger for Danske Invest, herunder afdelingen Globale Virksomhedsobligationer, er ledet af Andreas Dankel og består ud over Lisbeth Albèr af Rikke Zink Secher, Cecilie Vontillius Reipurth Hoffmeyer, Tom Mikael Lundsten, Asbjørn Purup Andersen, Kristian Rønde Hefting og Bent Høegh-Jensen.
 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.