• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Danske Invest er sponsor for TV 2s aktiespil

Den 18. september lyder startskuddet til TV 2s online-aktiespil, som sponseres af Danske Invest.

Spillet kører over 10 uger, og i løbet af den periode gælder det om at få en kvart million fiktive kroner til at give det højst mulige afkast.

”Som Danmarks største investeringsforening for private investorer er vi allerede kendt af en masse danskere. Og som sponsor for TV2s aktiespil får vi nu lejlighed til at vise endnu flere danskere, der er interesserede i investering, hvem vi er, og hvad vi kan”, forklarer Thomas Mitchell, adm. direktør hos Danske Invest. Han fortsætter:

Langsigtede investeringer
”Danske Invest investerer langsigtet og med fokus på risikospredning. Samtidig er viden og lokal tilstedeværelse helt centralt, når vi vælger de eksperter, der rådgiver os om investering til vores mange afdelinger. Netop den type budskaber kan vi nå ud med til et bredere publikum ved at være sponsor for TV2s aktiespil.”

På hjemmesiden aktiespil.tv2.dk kan man læse mere om, hvordan man deltager i spillet. Ideen er, at spillerne skal få en kvart million fiktive kroner til at yngle ved at investere i en række udvalgte Danske Invest-afdelinger samt en række enkeltaktier. På aktiespil.tv2.dk vil Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen løbende kommentere udviklingen i verdensøkonomien, ligesom vi undervejs sætter fokus på de Danske Invest-afdelinger, som indgår i aktiespillet.

Obligationer i et aktiespil
Der er også mulighed for at investere i et par udvalgte Danske Invest-obligationsafdelinger i aktiespillet.

”Det kan jo vise sig at være en god strategi at polstre porteføljen på den måde, hvis aktiemarkederne i spilleperioden viser sig fra deres knap så pæne side,” siger Thomas Mitchell.

Undervejs i spillet uddeles der spurtpræmier. Spillet slutter den 27. november, og vinderen bliver offentliggjort den 29. november og får direkte besked.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.