• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Danske Invest: Billigere produkter og mere enkel struktur

Danske Invest forenkler sin omkostningsstruktur med virkning fra 1. juli. Forenklingen betyder lavere priser og større transparens.

Danske investorer vil fremover opleve en billigere og mere enkel omkostningsstruktur, når de køber investeringsbeviser i Danske Invest.
 
Med virkning fra 1. juli falder den årlige omkostning i procent (ÅOP) i gennemsnit med 0,10 procentpoint, hvilket svarer til en besparelse for den typiske investor på omkring fem pct.
 
Tegningsprovision falder bort
Som et led i den nye omkostningsstruktur falder tegningsprovisionen helt bort fra Danske Invests investeringsforeninger. Tegningsprovision er en betaling, som bankerne hidtil har fået fra Danske Invest ved salg af Danske Invest-investeringsbeviser til bankernes kunder. Samtidig justeres managementhonorarer opad i visse afdelinger, men samlet set vil ændringerne årligt spare investorerne for et tocifret millionbeløb.
 
”Investorerne har udsigt til, at ÅOP vil falde i 82 ud af 102 afdelinger, mens de resterende afdelinger forbliver uændrede. Ud over prisnedsættelsen skaber forenklingen en øget transparens i vores omkostningsstruktur, efter at tegningsprovisionen helt bortfalder, ” siger Morten Rasten, adm. direktør for Danske Invest Management.
 
Fjernelsen af tegningsprovisionen har i øvrigt den ekstra fordel, at det fremadrettet bliver billigere for den enkelte kunde at lægge porteføljen om og købe nye investeringsbeviser.
 
En række af forbedringer
Inden for de seneste år har Danske Invest flere gange forbedret sine tilbud til investorerne. Den seneste strukturændring og prisnedsættelse skal ses som et led i denne løbende udvikling af produktudbuddet, som skal være konkurrencedygtige på både pris, kvalitet, udvalg, information og rådgivning.
 
”Og med prisnedsættelsen fortsætter Danske Invest med at høre til den billigste tredjedel på markedet for investeringsforeninger i Danmark,” siger Morten Rasten.
 
Ændringerne gælder alene for Danske Invest-afdelinger distribueret i Danmark.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.