• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
  Find
 • Hovednummer

  +45 3333 7171

  • Kontakt os hele døgnet


  Investering Direkte

  +45 5585 0435

  Man-fre: 09.00 - 18.00
  Support til Netbank
  70 105 501
  Man-tors: 08.00 - 23.00
  Fredag:     08.00 - 20.00
  Lørdag:     09.00 - 19.00
  Søndag:    09.00 - 23.00

  Spær dit kort
  70 20 70 20

  Bliv kunde

  70 10 17 08
Del

Danske Invest bedst til aktier i nye markeder

Morningstar har kåret fonden Danske Invest Nye Markeder - Akk. som den bedste fond til aktier på globale nye markeder. Bag fonden står et vellykket samarbejde med eksperter med stort lokalkendskab.

Danske Invest Nye Markeder - Akk. løb i dag med sejren som den bedste fond til aktier i global nye markeder ved Morningstar Fund Awards. Fonden er en aktivt forvaltet aktiefond, hvilket betyder, at porteføljemanageren håndplukker de bedste investeringer, der skal give investorerne de mest attraktive afkast under hensynstagen til risikoen.

Danske Invest Nye Markeder – Akk. bliver rådgivet af Aberdeen Asset Management. Den skotske kapitalforvalter er kendt for sit nærgående kendskab til de nye markeder i blandt andet Asien og Sydamerika. Den prisvindende fonds porteføljerådgiver Devan Kaloo har mere end 20 års erfaring i finansverden, og når han vælger aktier, lægger han stor vægt på de enkelte aktiers langsigtede potentiale. Samtidig køber han aldrig en aktie uden først at besøge virksomheden.

”Vi har et forrygende samarbejde med Aberdeen Asset Management, og det er jo fantastisk at se, at deres kendskab i emerging markets både giver investorerne attraktive afkast og vinder fonden en Morningstar-award,” siger Robert Bruun Mikkelstrup, der er produktchef i Danske Invest.

Høje, stabile afkast
Danske Invest Nye Markeder – Akk. investerer i aktier fra emerging markets. Porteføljen består  typisk af mellem 40 og 60 forskellige selskaber, hvor den suverænt største region på nuværende tidspunkt er Asien, der fylder 54,4 procent af porteføljen. På selskabsniveau er den største position den sydkoreanske teknologigigant Samsung Electronics, som vægter 5,03 procent af porteføljen.

Investeringsfonden Danske Invest Nye Markeder – Akk. har opnået et gennemsnitligt årligt afkast på 11,28 procent gennem de seneste fem år – samlet set 70,67 procent. I årets to første måneder opnåede fonden et afkast på hele 13,57 procent.

”Vi følger løbende alle vores porteføljemanagers udvikling og holder dialog med dem om forventningerne til fremtiden, uanset om de er interne eller eksterne, eller om afkastet er i opad- eller nedadgående retning. Det skal sikre, at vi også fremadrettet kan skabe de højeste afkast til fordel for vores investorer,” siger Robert Bruun Mikkelstrup.

Husk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du til- og afmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.