• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Chefanalytiker: Europæiske aktier ser attraktive ud

Få overblikket over Danske Invests forventninger for 4. kvartal 2015.

Frygten for afmatningen i Kina løb med opmærksomheden i det forgangne kvartal og var med til at sende aktierne ned både i Europa og USA. Men Danske Invest ser værdi i aktiemarkederne.

”Vi mener ikke, at et kinesisk kollaps truer. Snarere mener vi, at vi står ved et lavpunkt i kinesisk vækst, og vi forventer, at væksten vil stabilisere sig i løbet af de kommende måneder,” skriver Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen i det nye Investor Brief Outlook, hvor han vurderer udsigterne for makroøkonomien og de finansielle markeder i 4. kvartal 2015.

LÆS HELE DET NYE INVESTOR BRIEF OUTLOOK HER.

Her forklarer han også, hvorfor Danske Invest fortsat forventer vækst i global økonomi og derfor igen har skruet op for andelen af aktier og er parat til at øge andelen yderligere, når man har fået mere klarhed over situationen i Kina.

Bo Bejstrup Christensen ser fortsat europæiske aktier i specielt eurozonen som værende attraktive, fordi de bliver støttet af pæn vækst, en lempelig pengepolitik og en attraktiv prisfastsættelse.

"Vi har længe peget på europæiske aktier som de mest interessan­te blandt globale aktier. Det er ikke gået efter planen i det seneste kvartal, hvor europæiske aktier har lidt hårdt under den globale uro. Men vi hæfter os ved, at økonomien i regionen synes at være kom­met ekstremt godt gennem uroen, og væksten ligger efter vores vurdering på den høje side af 2 pct.," siger han.

Her kan du investere
Vil man investere i europæiske aktier, er det blandt andet muligt via fondene Danske Invest Europa og Danske Invest Europa Højt Udbytte, der begge giver adgang til en bred portefølje af europæiske aktier. Fondene er tildelt henholdsvis 4 og 5 stjerner hos Morningstar.

Danske Invest Europa har næsten 60 forskellige europæiske aktier i porteføljen og sikrer dermed investor en høj spredning af risikoen. Danske Invest Europa Højt Udbytte har fokus på selskaber, der udbetaler fornuftige årlige udbytter til investorerne, og det er typisk mere stabile aktier, der ikke giver samme kursudsving som det brede aktiemarked. Danske Invest Europa Højt Udbytte har aktuelt 33 selskaber i porteføljen.

 

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.