p_nFund

Interessant alternativ
til lav bankrente

MÅNEDENS FOND: Fonden Danske Invest Mix Obligationer sikrer investorerne fornuftige afkast ved at satse på obligationer fra hele verden.

Gode investeringer findes over hele verden

- og vores lokale eksperter ved, hvor de skal lede.
Previous Next
23.02.2015
Derfor forbliver renterne lave
Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen forudser lave renter længe endnu. Alligevel tøver han ikke med at anbefale obligationer i porteføljen.
20.02.2015
Nu skal du håndplukke vinderaktierne
Hvor de seneste år over en bred kam har budt på store kursstigninger på aktiemarkederne, vil de kommende år formentlig blive mere ujævne og uforudsigelige, og her er det afgørende, at du er i stand til at udvælge guldaktierne. Læs, hvordan Danske Invests sektorspecialist identificerer vinderne i medicinalindustrien.
20.02.2015
Japanske aktier giver bonus i fond
Danske Invest Global StockPicking har siden foråret 2014 haft en overvægt af japanske aktier i porteføljen, hvilket har bidraget til pæne afkast.
17.02.2015
Danske Invest Teknologi: Enorm fokus på datasikkerhed
De kommende år byder på massive investeringer i digital sikkerhed fra både stater, virksomheder og private, og det kan du nyde godt af som investor.
13.02.2015
Bevar roen som investor, selv om olieprisen svinger
Den ene dag falder olieprisen, den næste dag stiger den. Som investor bør du holde fokus på, at en lavere oliepris generelt er godt for væksten og kan give langsigtede investeringsmuligheder.
13.02.2015
Chefanalytiker: Derfor giver kronen ikke slip på euroen
Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen er overbevist om, at kronen også i fremtiden vil være fast bundet op på euroen. Læs hvorfor – og få hans aktuelle råd til investorer.
11.02.2015
LAV RENTE: To interessante investeringer nu
Renterne i Danmark er faldet så meget på det seneste, at flere obligationer nu har negative effektive renter, og samtidig er renten på indskud i mange tilfælde nede på nul. Her er vores bud på to alternativer med højere forventet afkast inden for henholdsvis obligationer og aktier.
06.02.2015
Hav langsigtet fokus trods uro om græsk gæld
Grækenlands bestræbelser på at få nedbragt eller udskudt landets gæld skaber uro på de finansielle markeder. Som langsigtet investor bør man se gennem støjen og fokusere på, at det generelt går fremad for de europæiske økonomier, lyder rådet fra chefstrateg i Dansk Invest, Lars Skovgaard Andersen.
06.02.2015
Chefanalytiker: størst potentiale i europæiske aktier
Chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen fra Danske Invest giver sin vurdering af udviklingen og mulighederne på de globale finansmarkeder.
05.02.2015
Pres på danske kroner giver lavere eller negative renter
Danmarks Nationalbank kæmper i øjeblikket med et pres mod den danske krone. Det har givet kursgevinster til DANSKE INVESTS obligationsfonde, men det betyder også lavere renter fremadrettet.
29.01.2015
Medvind til europæiske forbrugsaktier
Lavere oliepris og lempelser fra ECB er godt for forbrugsrelaterede aktier. Vi har set nærmere på, hvordan porteføljeforvalterne håndplukker gode forbrugsaktier til de europæiske fonde i Danske Invest.
27.01.2015
Bevar roen efter det græske valg
Den solide græske valgsejr til det sparekritiske parti Syriza kan skabe nervøsitet på finansmarkederne. Slå koldt vand i blodet, lyder rådet til investorerne fra Danske Invests senioranalytiker, Jan Holst Hansen
Previous Next
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Download
Download central investorinformation, dagligt opdaterede faktaark, rapporter, publikationer, prospekter og meget mere.
Generalforsamling 2015
21. april 2015 afholder Danske Invest den årlige generalforsamling. Tilmelding kan ske fra og med den 23. marts.
 
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Kontakt