Fantastisk
periode for Japan

MÅNEDENS FOND: Det japanske investeringsklima gennemgår store politiske forbedringer, hvilket genererer kursstigninger for selskaberne i verdens tredjestørste økonomi. Det har investorerne i Danske Invest Japan nydt godt af.
Previous Next
15.04.2015
Er Europa det nye powerhouse?
Væksten i euroland er kommet op i gear, og det har skabt en fest blandt europæiske aktier, der er steget 20 pct. i år. Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen vurderer, at væksten kan accelerere herfra.
23.03.2015
Tid til at skrue ned for aktier
Efter flotte kursstigninger på aktier i årets første måneder er forholdet mellem afkast og risiko blevet mindre attraktivt. Det er derfor tid til at skrue lidt ned for aktier, forklarer Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen.
23.03.2015
Udsigt til uro – benyt lejligheden til at justere porteføljen nu
Aktier har allerede gjort det godt i årets første måneder. Og med udsigt til uro forude er det oplagt at gennemføre justeringer af porteføljen nu.
20.03.2015
Derfor skal du geninvestere dine udbytter nu
Udbyttesæsonen står for døren for investorer i Danske Invest, og du opnår store kontante fordele ved automatisk at få geninvesteret dine udbytter. Læs her hvorfor – og hvordan du gør.
19.03.2015
Ingen sprængfarlige porteføljer i Danske Invest
Danske Invest investerer i virksomheder, der overholder internationale principper for samfundsansvar. Så undgår vi, at dine penge fx bliver investeret i selskaber, der producerer klyngebomber eller overtræder menneskerettigheder.
19.03.2015
Japanske selskaber bliver mere investorvenlige
Japanske aktier har tidligere været svært tilgængelige for investorer, men pres fra flere sider har fået japanske selskaber til at opføre sig mere investorvenligt. Resultatet er øget interesse og stigende aktiekurser.
12.03.2015
Emerging markets fond slår konkurrenterne
Danske Invest Nye Markeder Obligationer har netop vundet prisen som bedst i sin kategori ved Morningstar Fund Awards.
12.03.2015
Danske Invest bedst til aktier i nye markeder
Morningstar har kåret fonden Danske Invest Nye Markeder - Akk. som den bedste fond til aktier på globale nye markeder. Bag fonden står et vellykket samarbejde med eksperter med stort lokalkendskab.
12.03.2015
Årsrapporter 2014
Vi har offentliggjort årsrapporterne for 2014, som bød på varierende afkast i de 74 afdelinger og 45 andelsklasser under Investeringsforeningen Danske Invest.
11.03.2015
Morningstar: Danske Invest bedst til aktier for 7. år i træk
Danske Invest slog i dag konkurrenterne for 7. gang i træk i kampen om titlen som Danmarks bedste investeringsforening til aktier, målt på afkast til investorerne.
09.03.2015
Få merafkast fra obligationer i emerging markets
Obligationer fra emerging markets giver investorer et spændende alternativ til den historisk lave rente på sikre statsobligationer. Læs her, hvad der kendetegner obligationsklassen.
09.03.2015
Tjek årsopgørelsen som investor
Årsopgørelsen for skatteåret 2014 ligger nu tilgængelig på skat.dk. Som investor skal du altid selv undersøge, om dine investeringsoplysninger er korrekte.
Previous Next
Nyt fra Danske Invest
Danske Invests trykte nyhedsbrev er på vej mod investorernes postkasse.
Læs nyhedsbrevet elektronisk
Download
Download central investorinformation, dagligt opdaterede faktaark, rapporter, publikationer, prospekter og meget mere.
Generalforsamling 2015
Tirsdag den 21. april 2015 afholder Danske Invest den årlige generalforsamling. Tilmelding kan ske til og med den 14. april.
 
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Kontakt