Månedens fond: Vinder på vækst i USA

Fonden Danske Invest Teknologi ser rigtig interessant ud med høj vækst i USA og fokus på fire markante trends inden for teknologi.

Gode investeringer findes over hele verden

- og vores lokale eksperter ved, hvor de skal lede.
Previous Next
22.12.2014
Sådan blev Danske Invest nr. 1
Med en gennemsnitlig rating på 3,8 stjerner i november placerede Danske Invest sig for nylig på førstepladsen på Morningstars rangliste, når det gælder danske investeringsforeninger. Men hvad gemmer sig rent faktisk bag ratingen?
20.12.2014
Her er de forventede udbytter for 2014
Nu kan du se de forventede udbytter for 2014. Husk, at du kan få geninvesteret udbytterne automatisk, ligesom du i vores beregner kan beregne dit samlede udbytte.
19.12.2014
Forskellen på afkast og udbytter
Afkastet fra investeringsbeviser består af eventuelle kursændringer og udbytter og er dermed det samlede resultat af investeringerne i den enkelte afdeling.
19.12.2014
Video: Bedre udsigter for nye markeder
Devan Kaloo, der rådgiver Danske Invest om investeringer i aktier fra de nye markeder, har positive forventninger til især de enkelte selskaber på de nye markeder i 2015.
19.12.2014
Få dit udbytte geninvesteret automatisk
Til foråret udbetaler en række afdelinger udbytte for 2014. Hvis du ikke står og skal bruge pengene, kan det være en god ide at geninvestere udbyttet.
17.12.2014
Optimer din aktieskat før nytår
Skal du realisere større gevinster fra investeringsbeviser med aktier købt for frie midler, kan du spare skat ved at bide gevinsten over i to dele omkring årsskiftet.
16.12.2014
Morningstar: Danske Invest nr. 1 i Danmark
Ifølge Morningstar har Danske Invest i november overhalet Maj Invest som den bedst ratede investeringsforening i Danmark.
16.12.2014
Kig ind i 2015: Global vækst vil fortsætte
Chefanalytiker i Danske Invest Bo Bejstrup Christensen tager dig med verden rundt og giver dig sit syn på makroøkonomiens potentiale i 2015.
08.12.2014
Chefstrateg: køb europæiske aktier nu
Danske Invests chefstrateg Bo Bejstrup Christensen anbefaler at opvægte europæiske aktier, og som investor har du flere muligheder, alt efter hvor risikovillig du er.
05.12.2014
Vi køber aktier i Mix-afdelingerne
Danske Invest har øget aktieandelen i vores Mix-afdelinger. Vores rådgiver Danske Capital forventer, at den billige olie og pengepolitikken vil give fortsatte aktiestigninger.
04.12.2014
Gå mod strømmen: Se mod Europa
Forventningerne til europæisk økonomi er meget lave, og ECB kæmper mod at undgå deflation. Men Danske Invests makroanalytiker er optimist og vurderer, at bunden er nået og at 2015 byder på fremgang.
04.12.2014
Billigere olie giver privatøkonomien et løft
Prisen på en tønde råolie er faldet over 25 pct. siden toppen og ligger nu på det laveste niveau siden 2010. Det er godt nyt for privatøkonomien og bør give et større forbrug til gavn for den økonomiske vækst, vurderer Danske Invests chefanalytiker.
Previous Next
Opdaterede faktaark klar hver dag
Danske Invest har lanceret nye forbedrede faktaark, der fremover bliver opdateret dagligt.
Følg os på YouTube
På vores YouTube-kanal kan du altid finde de nyeste videoer med vores porteføljerådgivere. Følg os og giv dit besyv med.
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Kontakt