Gode aktier for den forsigtige optimist

MÅNEDENS FOND: Europa Højt Udbytte er en god måde at få del i en potentiel optur for europæisk økonomi og europæiske aktier uden at løbe alt for stor risiko.

Gode investeringer findes over hele verden

- og vores lokale eksperter ved, hvor de skal lede.
Previous Next
27.01.2015
Bevar roen efter det græske valg
Den solide græske valgsejr til det sparekritiske parti Syriza kan skabe nervøsitet på finansmarkederne. Slå koldt vand i blodet, lyder rådet til investorerne fra Danske Invests senioranalytiker, Jan Holst Hansen
26.01.2015
ECB’s opkøb godt for europæiske virksomhedsobligationer
Den Europæiske Centralbanks plan om at opkøbe statsobligationer i markedet vil holde renterne lave, og i jagten på bedre renter vil investorerne i stedet søge mod europæiske virksomhedsobligationer, der dermed bliver mere attraktive.
21.01.2015
Pas på med risikoen i urolige markeder
Der er i øjeblikket større uro end ellers på finansmarkederne – og det vil formentlig fortsætte et stykke tid endnu på grund af valg og udmeldinger fra centralbankerne i USA og EU. Som investor er det noget, du bør tage højde for.
09.01.2015
Derfor udløser græsk valg ikke aktiepanik
Danske Invests makrostrateg Jan Holst Hansen ser ikke det forestående græske valg som en større trussel mod de europæiske aktiemarkeder og danske investorer.
09.01.2015
Invester i afdelinger uden udbytte
Fra 15. januar og frem til generalforsamlingen i april 2015 kan du købe en række Danske Invest investeringsbeviser uden udbytter – også kaldet ex kupon. Dermed undgår du som investor at betale for et udbytte, du får udbetalt som skattepligtig indkomst kort tid efter.
22.12.2014
Sådan blev Danske Invest nr. 1
Med en gennemsnitlig rating på 3,8 stjerner i november placerede Danske Invest sig for nylig på førstepladsen på Morningstars rangliste, når det gælder danske investeringsforeninger. Men hvad gemmer sig rent faktisk bag ratingen?
20.12.2014
Her er de forventede udbytter for 2014
Nu kan du se de forventede udbytter for 2014. Husk, at du kan få geninvesteret udbytterne automatisk, ligesom du i vores beregner kan beregne dit samlede udbytte.
19.12.2014
Video: Bedre udsigter for nye markeder
Devan Kaloo, der rådgiver Danske Invest om investeringer i aktier fra de nye markeder, har positive forventninger til især de enkelte selskaber på de nye markeder i 2015.
19.12.2014
Forskellen på afkast og udbytter
Afkastet fra investeringsbeviser består af eventuelle kursændringer og udbytter og er dermed det samlede resultat af investeringerne i den enkelte afdeling.
19.12.2014
Få dit udbytte geninvesteret automatisk
Til foråret udbetaler en række afdelinger udbytte for 2014. Hvis du ikke står og skal bruge pengene, kan det være en god ide at geninvestere udbyttet.
17.12.2014
Optimer din aktieskat før nytår
Skal du realisere større gevinster fra investeringsbeviser med aktier købt for frie midler, kan du spare skat ved at bide gevinsten over i to dele omkring årsskiftet.
16.12.2014
Morningstar: Danske Invest nr. 1 i Danmark
Ifølge Morningstar har Danske Invest i november overhalet Maj Invest som den bedst ratede investeringsforening i Danmark.
Previous Next
Opdaterede faktaark klar hver dag
Danske Invest har lanceret nye forbedrede faktaark, der fremover bliver opdateret dagligt.
Følg os på YouTube
På vores YouTube-kanal kan du altid finde de nyeste videoer med vores porteføljerådgivere. Følg os og giv dit besyv med.
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Kontakt