Fantastisk
periode for Japan

MÅNEDENS FOND: Det japanske investeringsklima gennemgår store politiske forbedringer, hvilket genererer kursstigninger for selskaberne i verdens tredjestørste økonomi. Det har investorerne i Danske Invest Japan nydt godt af.
Previous Next
20.05.2015
Vækstudsigter og rentehop gør nye typer af aktier interessante
Selv om renterne er steget på det seneste, og det har ramt aktiekurserne, så er det et tegn på forventning om vækst, og det vil gavne især konjunkturfølsomme aktier som banker og biler.
18.05.2015
Dollarsvækkelse er midlertidig – fortsat værdi i aktier
Svagere tal for den amerikanske økonomi har ført til en svækket dollar, som igen har sendt aktierne ned. Reaktionen har været voldsom, fordi det kom bag på de fleste investorer.
18.05.2015
Lav likviditet slår hårdt igennem - især på renterne
De seneste tre uger er renterne steget og aktierne faldet. Lav likviditet i markedet forstærker de kursfald, vi ser i øjeblikket.
12.05.2015
Spred risikoen med indeksobligationer fra nye markeder
Danske Invest lancerer nu afdelingen Nye Markeder Indeksobligationer, der giver investorer god mulighed for at sprede risikoen i porteføljen.
11.05.2015
Ser vi starten på en nedtur på obligationsmarkedet?
De seneste dage har været hårde ved obligationsinvestorerne. Renterne i Europa er steget - i særdeleshed i Tyskland, men også i USA. Det skyldes, at investorerne nu forventer, at den amerikanske centralbank vil hæve renten mere aggressivt i de kommende år.
07.05.2015
Danske aktier fortsat attraktive
Danmark har i øjeblikket verdens dyreste aktieindeks. Men måler man C20-aktiernes prisfastsætning i forhold til virksomhedernes indtjeningsvækst, bliver billedet anderledes.
07.05.2015
Usikkerhed giver uro – tjek op på porteføljen
Markedet er ved at tilpasse forventningerne i forhold til den kommende renteforhøjelse fra den amerikanske centralbank. Det giver uro, som i de sidste par uger har givet kurstab til både aktier og obligationer.
27.04.2015
Værdi i nye markeder – men se dig for
Kina viser vilje til at sparke gang i landets aftagende vækst. Men det er ikke længere givet, at når Kina boomer, så boomer de nye markeder også, forklarer chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen. Han opfordrer investorer til at være selektive på de nye markeder.
27.04.2015
Derfor skal du altid følge din investeringsplan
Når aktiekurserne stiger og stiger, mens obligationsmarkedet ligger i dvale, kan investorer blive fristede til at se bort fra deres investeringsplan – enten af grådighed eller af frygt. Men du bør stå fast som investor.
22.04.2015
Udbytterne vedtaget på generalforsamlingen
Danske Invest holdt sin årlige generalforsamling den 21. april 2015, hvor udbytterne blev vedtaget.
22.04.2015
Økonomisk gevinst ved at geninvestere udbytter
Fredag den 24. april udbetaler Danske Invests investeringsforeninger udbytter, og hvis du geninvesterer dine udbytter, vokser din formue betragteligt over tid.
15.04.2015
Er Europa det nye powerhouse?
Væksten i euroland er kommet op i gear, og det har skabt en fest blandt europæiske aktier, der er steget 20 pct. i år. Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen vurderer, at væksten kan accelerere herfra.
Previous Next
Nyt fra Danske Invest
Danske Invests trykte nyhedsbrev er på vej mod investorernes postkasse.
Læs nyhedsbrevet elektronisk
Download
Download central investorinformation, dagligt opdaterede faktaark, rapporter, publikationer, prospekter og meget mere.
Værktøjer
  • Beregn dit afkast
  • Beregn dit udbytte
  • Se kursudvikling
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Kontakt