Gode investeringer findes over hele verden

- og vores lokale eksperter ved, hvor de skal lede.
Previous Next
27.11.2014
Gode aktier for den forsigtige optimist
Udbytteaktier er en god måde at være investeret i en potentiel optur for europæiske aktier uden at løbe alt for stor risiko – men kunsten er at håndplukke de rigtige selskaber.
20.11.2014
Ny investeringsmulighed: Global Højt Udbytte
Nu kan du investere i vores nye afdeling Danske Invest Global Højt Udbytte. Afdelingen er en global pendant til Danske Invest Europa Højt Udbytte, som gennem en årrække har leveret solide resultater.
14.11.2014
ECB-melding godt nyt for europæiske virksomheder
Den Europæiske Centralbank, ECB, meldte for nylig ud, at renterne vil forblive rekordlave, og at man er klar til at bruge 1000 mia. euro på obligationsopkøb og likviditet til bankerne. Det bør gavne virksomhederne i Europa, mener Danske Invests chefanalytiker.
13.11.2014
Gode nyheder for klima-aktier
Ny klimaaftale mellem Kina og USA giver øget fokus på selskaber inden for klima- og miljøteknologi.
10.11.2014
Muligheder i Kina - men pas på
Efter længere tids skepsis ser Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen mere optimistisk på investeringsmulighederne på det kinesiske marked. Men man skal se sig for, når man investerer i Kina, forklarer han.
06.11.2014
Ingen aktier i OW Bunker
Danske Invest har i de aktivt forvaltede afdelinger ikke længere aktier i OW Bunker, der i går måtte meddele om nye store tab. De sidste aktier blev solgt i sidste uge.
05.11.2014
Video: 1 år med nordiske virksomhedsobligationer
Afdelingen med nordiske virksomhedsobligationer kan fejre fødselsdag med smil på læben. Afkastet er lidt bedre end ventet, og afdelingen er vokset langt mere end porteføljerådgiveren bag havde regnet med.
03.11.2014
Stærk dollar kan booste dine aktieinvesteringer
Dollarens styrkelse over for euroen giver gyldne muligheder for eksportselskaberne, der på den måde kan tjene mere på deres varer. Men ikke alle eksportselskaber vinder lige meget.
24.10.2014
Få Danske Invest-nyheder med RSS-feed
Nu kan du få nyheder fra Danske Invest vist automatisk på din skærm, så snart de bliver lagt på hjemmesiden. Danske Invest har lavet et RSS-feed, som du kan integrere i din RSS-reader.
24.10.2014
Nyt KvartalsFokus på gaden
I disse dage lander investormagasinet KvartalsFokus i investorernes postkasser.
23.10.2014
Chefanalytiker: Aktiemarkederne vil rette sig
Den nylige nedtur på de globale aktiemarkeder skaber store overskrifter. Men Danske Invests chefanalytiker mener, der er udsigt til, at markederne retter sig.
10.10.2014
Ny analyse: Danske investorer er tilfredse med information
Størstedelen af de danske investorer, der køber investeringsbeviser gennem deres bank, er tilfredse med den information, de får fra deres rådgiver. Det viser en undersøgelse.
Previous Next
Opdaterede faktaark klar hver dag
Danske Invest har lanceret nye forbedrede faktaark, der fremover bliver opdateret dagligt.
Følg os på YouTube
På vores YouTube-kanal kan du altid finde de nyeste videoer med vores porteføljerådgivere. Følg os og giv dit besyv med.
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Kontakt