Månedens fond: Vinder på vækst i USA

Fonden Danske Invest Teknologi ser rigtig interessant ud med høj vækst i USA og fokus på fire markante trends inden for teknologi.

Gode investeringer findes over hele verden

- og vores lokale eksperter ved, hvor de skal lede.
Previous Next
17.12.2014
Optimer din aktieskat før nytår
Skal du realisere større gevinster fra investeringsbeviser med aktier købt for frie midler, kan du spare skat ved at bide gevinsten over i to dele omkring årsskiftet.
16.12.2014
Kig ind i 2015: Global vækst vil fortsætte
Chefanalytiker i Danske Invest Bo Bejstrup Christensen tager dig med verden rundt og giver dig sit syn på makroøkonomiens potentiale i 2015.
16.12.2014
Morningstar: Danske Invest nr. 1 i Danmark
Ifølge Morningstar har Danske Invest i november overhalet Maj Invest som den bedst ratede investeringsforening i Danmark.
08.12.2014
Chefstrateg: køb europæiske aktier nu
Danske Invests chefstrateg Bo Bejstrup Christensen anbefaler at opvægte europæiske aktier, og som investor har du flere muligheder, alt efter hvor risikovillig du er.
05.12.2014
Vi køber aktier i Mix-afdelingerne
Danske Invest har øget aktieandelen i vores Mix-afdelinger. Vores rådgiver Danske Capital forventer, at den billige olie og pengepolitikken vil give fortsatte aktiestigninger.
04.12.2014
Gå mod strømmen: Se mod Europa
Forventningerne til europæisk økonomi er meget lave, og ECB kæmper mod at undgå deflation. Men Danske Invests makroanalytiker er optimist og vurderer, at bunden er nået og at 2015 byder på fremgang.
04.12.2014
Billigere olie giver privatøkonomien et løft
Prisen på en tønde råolie er faldet over 25 pct. siden toppen og ligger nu på det laveste niveau siden 2010. Det er godt nyt for privatøkonomien og bør give et større forbrug til gavn for den økonomiske vækst, vurderer Danske Invests chefanalytiker.
03.12.2014
Et godt tidspunkt at investere i teknologi
Stærk vækst i USA gør det interessant at investere i amerikanske teknologiselskaber.
27.11.2014
Gode aktier for den forsigtige optimist
Udbytteaktier er en god måde at være investeret i en potentiel optur for europæiske aktier uden at løbe alt for stor risiko – men kunsten er at håndplukke de rigtige selskaber.
20.11.2014
Ny investeringsmulighed: Global Højt Udbytte
Nu kan du investere i vores nye afdeling Danske Invest Global Højt Udbytte. Afdelingen er en global pendant til Danske Invest Europa Højt Udbytte, som gennem en årrække har leveret solide resultater.
14.11.2014
ECB-melding godt nyt for europæiske virksomheder
Den Europæiske Centralbank, ECB, meldte for nylig ud, at renterne vil forblive rekordlave, og at man er klar til at bruge 1000 mia. euro på obligationsopkøb og likviditet til bankerne. Det bør gavne virksomhederne i Europa, mener Danske Invests chefanalytiker.
13.11.2014
Gode nyheder for klima-aktier
Ny klimaaftale mellem Kina og USA giver øget fokus på selskaber inden for klima- og miljøteknologi.
Previous Next
Opdaterede faktaark klar hver dag
Danske Invest har lanceret nye forbedrede faktaark, der fremover bliver opdateret dagligt.
Følg os på YouTube
På vores YouTube-kanal kan du altid finde de nyeste videoer med vores porteføljerådgivere. Følg os og giv dit besyv med.
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Kontakt