Invester i Europas lokomotiv

MÅNEDENS FOND: Danske Invest Tyskland specialiserer sig i små og mellemstore tyske selskaber og har siden starten i 2006 opnået resultater, der hører blandt de bedste inden for tyske aktier.
Previous Next
29.06.2015
De 6 vigtigste spørgsmål og svar om Grækenland
Q&A med chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen, der stadig mener, at risikoen for græsk euro-exit er lav.
10.06.2015
Derfor er Fed klar til at hæve renten
Amerikansk økonomi skuffede ved årets start, men nu er væksten på vej op i gear. Danske Invests chefanalytiker Bo Bejstrup Christensen forklarer her, hvorfor den amerikanske centralbank nok snart hæver renten.
09.06.2015
Porteføljen går fri af folketingsvalget
Den 18. juni skal danskerne til stemmeurnerne. Men danske investorer behøver ikke ændre i deres porteføljer forud for folketingsvalget, da valgresultatet ikke forårsager store udsving på det danske aktie- og obligationsmarked.
03.06.2015
Udsigt til stigende lange renter i Europa
Tirsdagens europæiske inflationstal sendte med et ryk de lange renter højere. Men med en fortsat lempelig pengepolitik fra Den Europæiske Centralbank vil de korte renter forblive lave.
27.05.2015
Danske Invest bedst til tyske aktier
Citywire har kåret Danske Invests chefporteføljeforvalter Ivan Larsen som den bedste til at investere i tyske aktier i de seneste fem år.
20.05.2015
Vækstudsigter og rentehop gør nye typer af aktier interessante
Selv om renterne er steget på det seneste, og det har ramt aktiekurserne, så er det et tegn på forventning om vækst, og det vil gavne især konjunkturfølsomme aktier som banker og biler.
18.05.2015
Dollarsvækkelse er midlertidig – fortsat værdi i aktier
Svagere tal for den amerikanske økonomi har ført til en svækket dollar, som igen har sendt aktierne ned. Reaktionen har været voldsom, fordi det kom bag på de fleste investorer.
18.05.2015
Lav likviditet slår hårdt igennem - især på renterne
De seneste tre uger er renterne steget og aktierne faldet. Lav likviditet i markedet forstærker de kursfald, vi ser i øjeblikket.
12.05.2015
Spred risikoen med indeksobligationer fra nye markeder
Danske Invest lancerer nu afdelingen Nye Markeder Indeksobligationer, der giver investorer god mulighed for at sprede risikoen i porteføljen.
11.05.2015
Ser vi starten på en nedtur på obligationsmarkedet?
De seneste dage har været hårde ved obligationsinvestorerne. Renterne i Europa er steget - i særdeleshed i Tyskland, men også i USA. Det skyldes, at investorerne nu forventer, at den amerikanske centralbank vil hæve renten mere aggressivt i de kommende år.
07.05.2015
Usikkerhed giver uro – tjek op på porteføljen
Markedet er ved at tilpasse forventningerne i forhold til den kommende renteforhøjelse fra den amerikanske centralbank. Det giver uro, som i de sidste par uger har givet kurstab til både aktier og obligationer.
07.05.2015
Danske aktier fortsat attraktive
Danmark har i øjeblikket verdens dyreste aktieindeks. Men måler man C20-aktiernes prisfastsætning i forhold til virksomhedernes indtjeningsvækst, bliver billedet anderledes.
Previous Next
Nyheder i din indbakke
  • Månedligt nyhedsbrev
  • Daglig mail med kurser & afkast
  • Kursovervågning
Download
Download central investorinformation, dagligt opdaterede faktaark, rapporter, publikationer, prospekter og meget mere.
Værktøjer
  • Beregn dit afkast
  • Beregn dit udbytte
  • Se kursudvikling
Danske Invest på din smartphone
Se nyheder fra Danske Invest eller følg udviklingen på dine Danske Invest-investeringer på din smartphone.
Kontakt