• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Vi køber aktier i Mix-afdelingerne

Danske Invest har øget aktieandelen i vores Mix-afdelinger. Vores rådgiver Danske Capital forventer, at global vækst overrasker positivt.

Danske Capital har øget aktieandelen i Danske Invests Mix-afdelinger. Andelen af aktier bliver øget med 2-4 procentpoint alt efter risikoprofil og tidshorisont. Pengene til at købe aktier for kommer fra et salg af danske obligationer.
 
Ifølge seniorporteføljerådgiver Søren Blem-Brynov fra Danske Capital skyldes købet af aktier, at han og kollegerne i Danske Capital forventer stigende global vækst – samt en vending i Kina, der vil overraske markederne.
 
”Væksten i Kina er nu aftaget i en sådan grad, at myndighederne næppe vil fortsætte med at stramme kreditgivningen. Derfor forventer vi en stabilisering af væksten i Kina, og det, vurderer vi, vil overraske markedet positivt i de kommende kvartaler. Derudover forventer vi positive overraskelser fra økonomiske nøgletal i både USA og Europa, der vil indikere tiltagende vækst,” fortæller Søren Blem-Brynov om ændringen.
 
Han forklarer derudover, at Danske Capital ikke forventer, at situationen på Krim vil få langsigtet betydning for europæiske eller amerikanske markeder. Og med de seneste samtaler mellem Rusland og USA er risikoen for en kortsigtet eskalering af konflikten mindsket.
 
Ændringen betyder, at investorerne i Mix-afdelingerne nu ligger på et risikoniveau, der er lidt højere end det gennemsnit, vi på lang sigt forventer at ligge på.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.