• Find Danske Bank afdeling eller hæveautomat
    Find
  • Hovednummer

    +45 3333 7171

    • Man-fre: 09.00 - 17.00

    Investering Direkte

    +45 5585 0435

    Man-fre: 09.00 - 17.00

    Telefonsamtaler kan blive optaget og gemt til brug for dokumentation og sikkerhed.

    Support til Netbank
    70 105 501
    Man-tors: 08.00 - 21.00
    Fredag:      08.00 - 18.00
    Lørdag:     10.00 - 18.00
    Søndag:    10.00 - 21.00

    Spær dit kort
    70 20 70 20

    Bliv kunde

    70 10 17 08

DelClose

Nyt KvartalsFokus på gaden

I dette nummer af KvartalsFokus sætter vi fokus på, at Danske Invest er kåret til Danmarks bedste til aktier for femte år i træk af Morningstar. Læs også vores tema om Kina.

Danske Invest vandt i år igen prisen som Danmarks bedste til aktier, da Morningstar uddelte sine priser i foråret. Men hvad kan man som investor bruge sådanne priser til, spørger vi i KvartalsFokus.

”Priserne giver investorer et godt udgangspunkt, når de skal investere. Men det er vigtigt at fastslå, at sådanne priser ikke kan stå alene. Det er mange faktorer, der spiller ind, herunder risikovillighed, tidshorisont, og så er der selvfølgelig det faktum, at ingen kan spå om fremtiden,” forklarer Nikolaj Holdt Mikkelsen fra Morningstar.

Kinas middelklasse higer efter rigdom
Du kan også læse et interview med Kina-professor Jørgen Delman, der tegner et portræt af Kinas voksende middelklasse. En hurtigt voksende gruppe, der skal sikre Kinas vækst fremover.
 
Tro på middelklassens luksusforbrug
Vi sætter fokus på vores afdeling Kina. Porteføljerådgiver for afdelingen Louisa Lo fra Schroders Investment Management forklarer, at det indenlandske forbrug er en vigtig målestok, når der skal udvælges kinesiske aktier til afdelingen. Derfor har Danske Invest Kina investeret i selskaber som eksempelvis producerer og sælger smykker og forhandler luksusbiler.

Læs hele KvartalsFokus for 1. kvartal 2013 i interaktivt format.

Er du investor i Danske Invest, og ønsker du at abonnere på KvartalsFokus, kan du skrive til os her.

Du kan også læse tidligere udgaver af KvartalsFokus i vores download-arkiv.

Abonnér på nyheder

Danske Invests nyhedsabonnement er en gratis e-mailservice, hvor du løbende modtager information og nyhedsopdateringer om vores produkter.

Du tilmelder dig ved at indtaste din e-mail adresse og herefter vælge, hvilke oplysninger du ønsker at modtage.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet ved at kontakte os på 3333 7171 eller skrive til danskeinvest@danskeinvest.com. Du kan også altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.